Νέα εξέλιξη στο Allou Fun Park: Οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες!

Ζητούν απαντήσεις οι συγγενείς - Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν

Must Read

Μυστήριο παραμένει, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη ο εκσφενδονισμός τεσσάρων παιδιών από το βαγόνι παιχνιδιού στο γνωστό λούνα παρκ του Ρέντη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, τα δύο εκ των οποίων σοβαρά. Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν στο Allou Fun Park, ενώ όλοι οι γονείς δηλώνουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας.

Μία από τις κοπέλες που τραυματίστηκε παραμένει στην εντατική με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τον πνεύμονα, ενώ ένας ακόμα νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας. Παράλληλα, η τρίτη της παρέας νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ο τέταρτος βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη με πολλαπλά τραύματα και 12 ράμματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι κάμερες ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένες, ενώ όσες λειτουργούν είναι απλά καταγραφικές αφού δεν επιτρέπεται να κρατούν αρχείο λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, οι Αρχές περιμένουν την έρευνα του πραγματογνώμονα που αναμένεται να εξετάσει αν το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και ποιες είναι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα τέσσερα παιδιά εκσφενδονίστηκαν σε παρακείμενους θάμνους.

Ο 25χρονος, που πήρε εξιτήριο χθες, Τετάρτη 7/9, καθώς είχε πιο ελαφρά τραύματα, σημείωσε πως ουδέποτε είχαν σηκωθεί από τις θέσεις του, ενώ το βαγόνι «έφυγε» σε μια στροφή χωρίς καν να κόψει ταχύτητα. Η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως το παιχνίδι είχε ελεγχθεί και λειτουργούσε κανονικά χωρίς προβλήματα. Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία μια γυναίκας που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά: «Είδαμε τα παιδιά κάτω. Σηκωθήκαμε όλοι από το μαγαζί όπως ήμασταν. Είδαμε την Αγγελική (την 21χρονη κοπέλα) πεσμένη κάτω, ενώ το κεφάλι του αγοριού ήταν μέσα στο νερό».

Διαβάστε ακόμα:

«Τα παιδιά, τα παιδιά»… Οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This