Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάθεση της γυναίκας του

Η Ελπίδα Νίνου θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα της υποβάλλουν οι δικηγόροι του γνωστού ηθοποιού

Must Read

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα, Παρασκευή 9/9, η  κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί μετά από ήδη δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων υπεράσπισης, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. Οι δύο πρώτες ημέρες της κατάθεσης της κ. Νίνου κύλησαν μέσα σε συναισθηματική φόρτιση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη να ξεσπά σε λυγμούς, αλλά και να βάλλει σε βάρος όσων εγκατέλειψαν τον ηθοποιό μετά τις καταγγελίες σε βάρος του. Μάλιστα, σε ερώτηση για το πως αντιμετώπισε την είδηση των καταγγελιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόνισε: «Κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι». Η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει υπάρξει κατηγορηματική στα όσα μέχρι τώρα έχει καταθέσει στο δικαστήριο στο ότι πιστεύει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι βιαστής και απέδωσε τις καταγγελίες σε βάρος του σε οργανωμένο σχέδιο αλλά κι… εμμονή.

Διαβάστε ακόμα:

«Οργανωμένο σχέδιο» από «συγκεκριμένα κέντρα» είδε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη – Επίθεση στο κίνημα metoo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This