Δίκη Πέτρου Φιλλιπίδη: Καθοριστική η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, καθώς φέρεται να γνώρισε την καταγγέλλουσα με τον σκηνοθέτη

Τι θα πει για τη σχέση του με τη μητέρα της γυναίκας που κατήγγειλε τον βιασμό της

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 13/9, για μία ακόμα συνεδρίαση, η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για μία υπόθεση βιασμού το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, το 2010 και το 2014.

Στο βήμα του μάρτυρα προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις καταγγελίες σε βάρους του ηθοποιού αναμένεται να ανέβει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Αφού ολοκληρωθεί η εξέταση της συζύγου του κατηγορούμενου Ελπίδας Νίνου από την υπεράσπιση, ο κ. Μπιμπίλας θα αρχίσει να καταθέτει όλα όσα γνωρίζει για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Η κατάθεση του προέδρου του Σ.Ε.Η., αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, αφενός υπήρξε συνεργάτης για πολλά χρόνια και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, αφετέρου διότι φέρεται από στοιχεία της δικογραφίας να αποτελεί το πρόσωπο εκείνο που έφερε εμμέσως σε επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη με την γυναίκα που σήμερα τον καταγγέλλει για βιασμό της.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η., είχε προταθεί από τον Πέτρο Φιλιππίδη ως μάρτυρας υπεράσπισης κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Τότε, ο κ. Μπιμπίλας είχε κληθεί για κατάθεση ωστόσο όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του, αγνοούσε το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης. Στη συνέχεια, είχε αναφέρει, σε δημόσιες δηλώσεις του ότι εκείνος είπε αυτά γνώριζε καταθέτοντας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά : «Ούτε τον υπερασπίστηκα τον Πέτρο αλλά ούτε και τον έκαψα, όπως είπαν κάποιοι».

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Υπήρχαν θαυμάστριες, δεν χρειαζόταν να πιέσει», υποστήριξε η σύζυγος του κατηγορούμενου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This