Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: «Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!» φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπίλα

Ένα φραστικό επεισόδιο έγινε η αιτία να διακοπεί η εκδίκαση της υπόθεσης - Ένταση με Νίνου και Αναστασοπούλου

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, όταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα, άνθρωποι από το περιβάλλον του κατηγορουμένου άρχισαν να επιτίθενται στον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» στη δικαστική αίθουσα, και η δίκη διεκόπη μέχρι να πέσουν οι τόνοι. «Φίδι! Φίδι! Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!» φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπίλα πρόσωπα από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στη διάρκεια της κατάθεσης του Προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, ανέφερε ότι, η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει όσα είπε χθες ο μάρτυρας, για σχέση που είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του. «Σας διαψεύδει η κυρία Νίνου!» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, με τον κ. Μπιμπίλα να απαντά: «Τη διαψεύδω κι εγώ την κυρία Νίνου!»

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό». Η Πρόεδρος δεν της έδωσε το λόγο, ενώ την ίδια στιγμή η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου φώναξε: «Και για εμάς λέτε πράγματα, αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!». Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε: «Ντροπή! Ντροπή! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».

Διαβάστε ακόμα:

Η τσιγγάνα θαυμάστρια του Πέτρου Φιλιππίδη: Το φιλί και η ετοιμότητα να πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This