Καθηγητής στη Λέσβο αυνανιζόταν στην τάξη μπροστά σε μαθητές!

Έφεση από την Εισαγγελέα Εφετών για την πρωτόδικη απόφαση της ποινής των 28 μηνών με αναστολή, αν και πρόκειται για κατά συρροή πράξεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί ξανά ο καθηγητής από τη Λέσβο, που προχώρησε σε αρρωστημένες πράξεις μπροστά στα παιδιά τους, καθώς φαίνεται να αυνανίστηκε μπροστά στους μαθητές του, βάζοντας το χέρι μέσα στο παντελόνι του!

Ο καθηγητής βρίσκεται σε αργία από τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν και δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες καταγγελίες και μόλις πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή, με την εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την απαλλαγή του κατηγορούμενου και την πρόεδρο του δικαστηρίου είχε μειοψηφεί, ζητώντας να κριθεί ένοχος.

Όμως στην σοβαρή αυτή υπόθεση υπάρχει εξέλιξη, καθώς η Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου άσκησε έφεση στην απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, που τον έκρινε ένοχο για εννέα περιπτώσεις παρενόχλησης και αθώο για άλλες εννέα, επιβάλλοντας την ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή.

Η Εισαγγελέας Εφετών στην έφεση της κατά της πρωτόδικης απόφασης κρίνει ότι ο καθηγητής θα έπρεπε να καταδικαστεί και για τις 18 καταγγελλόμενες πράξεις του και ότι δεν θα έπρεπε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά, αφού η καταδίκη του είναι για κατά συρροή πράξεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This