Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Καπερνάρος για το ατύχημα στο Allou Fun Park

Αλλάζει τα δεδομένα η έκθεση της TUV HELLAS

Must Read

Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος που εκπροσωπεί τα θύματα του ατυχήματος στο Allou! Fun Park, προχώρησε σε μια αποκάλυψη φέρνοντας στο φως τμήμα της έκθεσης ελεγκτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μια αποκάλυψη που φέρνει ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της TUV HELLAS (ιδιωτική εταιρεία ελέγχου και ασφάλειας), που αναφέρει ξεκάθαρα πως στο βαρκάκι που έγινε το ατύχημα, πρέπει να μπαίνουν μέχρι 3 άτομα. Η έκθεση χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ιδιοκτήτριας εταιρείας, επιθεωρητές μας μετέβησαν στο χώρο του παιχνιδιού για να ελέγξουν την κατάστασή του και την ομαλή λειτουργία των τεχνικών διατάξεων ασφαλείας, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία αυτών.
Ο Φορέας μας επιθεωρεί περιοδικά (ετησίως) τα παιχνίδια/εγκαταστάσεις του πάρκου και εκδίδει Εκθέσεις Επιθεώρησης. Έτσι, και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2021 και με επανέλεγχο τον Ιούνιο του 2022, εκδόθηκαν οι σχετικές Εκθέσεις Επιθεώρησης και επιβεβαιώθηκε η καλή του κατάσταση και η ασφαλής λειτουργία του».

Η εταιρεία μάλιστα, επικαλείται την τελευταία έκθεση που είχε εκπονήσει για το εν λόγω παιχνίδι, την 23/6/2022. Στο αντίγραφο που δημοσιοποιεί ο Βασίλης Καπερνάρος, φαίνεται ξεκάθαρα να αναφέρεται ο αριθμός των ατόμων:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βαίσλη Καπερνάρου «είναι πασιφανές ότι η λειτουργία του εν λόγω παιχνιδιού γινόταν κατά πλήρη παράβαση των όρων ασφαλούς λειτουργίας του αφού εντός της βάρκας επέβαιναν 4 άτομα την ίδια στιγμή που η ελέγκτρια εταιρεία αναγράφει στην από 23/6/2022 ότι οι επιβάτες έπρεπε να είναι 3».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This