Θρήνος στην κηδεία του πατέρα που δολοφονήθηκε στην Χρυσούπολη

Must Read

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της δολοφονίας του 52χρονου πατέρα απο την Χρυσούπολη στην Καβάλα, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας εντείνονται.

Συντετριμμένοι φίλοι και στενοί συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο σήμερα στις 10 το πρωί, στον άνθρωπο τους, περιμένοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν. Όλοι λένε πως ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και ευγενικός, που δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Πρίν απο λίγο αποχαιρετήσαμε τον ανιψιό μου. Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Είδα τα παιδιά του, είδα τη γυναίκα του που βρήκε το κουράγιο να έρθει με το καροτσάκι της στην κηδεία. Τι λόγια να τους πω για να τους παρηγορήσω; Είναι εύκολο; Έχουμε τρελαθεί όλοι. Αυτός που το έκανε, όποιος είναι, πρέπει να τιμωρηθεί. Και η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Εγώ θα σταθώ δίπλα και στα παιδιά του και στη σύζυγο του. Θα είμαι εκεί για ό,τι χρειαστούν και θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν θα τους αφήσω», δήλωσε φανερά συγκλονισμένος ο θείος του θύματος, Λευτέρης Νικηφορίδης.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις που έχει λάβει για να μπορέσει να φτάσει στην άκρη του νήματος και να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα έγιναν χθες στις 05.30 το πρωί, όταν ο 52χρονος άντρας έφτασε στη δουλειά του, μια επιχείρηση μαρμάρου στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Εκείνη την ώρα ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών, πάρκαρε και πήγε να βγει από το αυτοκίνητό του και ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας του είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον εκτέλεσε από τα 10 μέτρα με κυνηγετική καραμπίνα.

Τα πρώτα στοιχεία που επεξεργάζονται οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ένα άτομο που ήταν κρυμμένο σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο και μόλις πυροβόλησε τον 52χρονο, εξαφανίστηκε, διαφεύγοντας μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This