Στο Αυτόφωρο οδηγός και συνοδός που ξέχασαν 6χρονο μέσα σε σχολικό στον Ασπρόπυργο – «Περιμέναμε το παιδί και δεν ερχόταν» λέει ο πατέρας

Το είχαν αφήσει στο σχολικό για δύο ώρες!

Must Read

Τις ώρες αγωνίας που έζησαν εκείνος και η σύζυγός του περιγράφει ο πατέρας του παιδιού που παρέμεινε κλειδωμένο για δύο ώρες στο σχολικό λεωφορείο που το επέστρεφε στο σπίτι το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο.

Με δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας του 6χρονου λέει ότι περίμεναν το παιδί να επιστρέφει στις 4.30 καθώς σχολάει στις 4.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο! Ξέχασαν παιδάκι κλειδωμένο σε σχολικό λεωφορείο για δύο ώρες μέσα στο μεσημέρι

«Το παιδί μου επέστρεφε από το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο. Είχε σχολάσει στις 4 η ώρα. Δεν το έφεραν εδώ στο σπίτι. Το περιμέναμε το λεωφορείο περίπου στις 4.30», τονίζει ο πατέρας του 6χρονου.

Στη συνέχεια επισημαίνει πως το δρομολόγιο είχε αργήσει και την Πέμπτη, με αποτέλεσμα οι γονείς να περιμένουν μισή ώρα μέχρι να φτάσει το σχολικό στο σπίτι τους. Που να φανταστούν ότι ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου και η συνοδηγός είχαν ξεχάσει το παιδί μέσα…




«Προχθές είχε αργήσει πάλι, είχαν έρθει στις 5 παρά τέταρτο. Οπότε δώσαμε μια παράταση μέχρι τις 5 παρά τέταρτο. Αλλά το παιδί δεν ήρθε».

Από τη στιγμή που το παιδί δεν εμφανίστηκε μέχρι εκείνη την ώρα οι γονείς έστειλαν ένα συγγενικό τους πρόσωπο στο σχολείο για να ψάξει τον 6χρονο και στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία. Το παιδάκι – που το είχε πάρει ο ύπνος – βρέθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο.




Στο Αυτόφωρο οδηγός και συνοδός

Μετά την καταγγελία της μητέρας για το περιστατικό, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και  σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου οδηγού και της 60χρονης συνοδού.

Αμφότεροι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This