Τρόμος στη Γλυφάδα: Βασάνισαν 55χρονη και τής έκλεψαν κοσμήματα αμύθητης αξίας!

Οι δράστες έφυγαν με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια

Must Read

Τον εφιάλτη έζησε μία άτυχη γυναίκα στα Νότια Προάστια, όταν άγνωστοι μπήκαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, και αφού την ακινητοποίησαν, άρχισαν να την χτυπούν και να την απειλούν ζητώντας τους να τους αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Οι δύο διαρρήκτες έφυγαν με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια, το οποίο περιείχε 100.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ! Αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, κατάφεραν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και αφαίρεσαν. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 55χρονη, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που έφταναν τις 100.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων. Οι αρχές, συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών μετά την διάρρηξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This