Τι είπε η 39χρονη που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε οδηγός και μάλιστα σε live σύνδεση!

Ζει από θαύμα η νοσηλεύτρια που πήγαινε να βγάλει το μεροκάματο

Must Read

Άγιο είχε η 39χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό στην Εγνατία Οδό και μάλιστα σε live σε σύνδεση πρωινής εκπομπής! Η γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της και εξαιτίας του ασυνείδητου που την εγκατέλειψε κιόλας, βρέθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα και θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή στον «αέρα» εκπομπής!

Η 39χρονη Σοφία Αλεκτορίδου είναι νοσηλεύτρια και από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται, είπε για τον εφιάλτη που έζησε:

«Ηταν ένα σοκ για εμένα. Πονάω βασικά…. Εχω κατάγματα. Έτρεχε κάμποσο γιατί ήμουν με μία κυρία… Βέβαια την ευχαριστώ… Και πάρα πολύ γιατί τελευταία στιγμή με τράβηξε κιόλας, που ερχόταν με αυτή τη φόρα και έτσι θα μπορούσα να ήμουν τρισχειρότερα. Είσαι μέσα σε έναν κόσμο, κάτι δηλαδή… Πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Ασυνείδητος. Πιστεύω η Δικαιοσύνη όλα θα τα κάνει». 


«, είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This