Μυστήριο με τη ληστεία στη Γλυφάδα: Ο ληστής χωρίς όπλο, χτύπησε το κουδούνι και μπήκε!

Γιατί η αστρολόγος περίμενε ότι θα την κλέψουν;

Must Read

Σε ένα πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η κλοπή-μαμούθ με τη λεία των 500.000 ευρώ και κοσμημάτων αμύθητης αξίας στα Νότια Προάστια.

Σαρώνουν τις κάμερες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γνωστή αστρολόγος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι απαντήσεις που δίνει στις Αστυνομικές Αρχές δεν βοηθούν -προς το παρόν- ώστε το τοπίο να ξεκαθαριστεί, και να οδηγηθούν στα ίχνη των ληστών. Έτσι, οι διαρρήκτες -άγνωστοι πόσοι- παραμένουν άφαντοι. Πλέον στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκονται τόσο οι κάμερες, οι οποίες βρίσκονται στην είσοδο της μονοκατοικίας στην οδό Παύλου Μελά, όσο και οι μαρτυρίες γειτόνων αλλά και ανθρώπων που πραγματοποιούσαν εργασίες το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της 55χρονης.

Ένα περίεργο δεδομένο έρχεται στο φως της δημοσιότητα, καθώς ενώ στους δρόμους γύρω από την κατοικία έχει καταγραφεί ύποπτη παρουσία ατόμων που πιθανότατα πρόκειται για τους δράστες, την ίδια στιγμή υπάρχει χρονική απόκλιση σε σχέση με την ώρα που δήλωσε η 55χρονη ότι εισέβαλαν οι ληστές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, η 55χρονη γυναίκα καλούσε συχνά την αστυνομία στην περιοχή για διαφορετικούς λόγους. Άνδρας που πραγματοποιούσε το τελευταίο διάστημα εργασίες στους χώρους του σπιτιού και βρέθηκε το πρωί στο σημείο περιγράφει χαρακτηριστικά: «Με έπαιρνε τηλέφωνο, επτά κλήσεις είχα το πρωί που σηκώθηκα. Ενώ στο σπίτι της μητέρας της δεν ανακάτεψαν τίποτα, στο γκαράζ που έχει αποθηκευτικό χώρο, άνοιξαν όλες τις ντουλάπες έχει μεγάλες τεράστιες ντουλάπες και έχει πολλά πράγματα». Μάλιστα όπως αναφέρει ο εργάτης, η γυναίκα το τελευταίο διάστημα τον έπαιρνε συχνά τηλέφωνο, εκφράζοντας ανησυχίες ότι διαρρήκτες θα χτυπούσαν το σπίτι.

Ο ληστής χτύπησε το κουδούνι και μπήκε!

Η 55χρονη αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα φέρεται να περιέγραψε τον διάλογο που είχε με τον δράστης της ληστείας. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι, «ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να μιλήσουμε, «ο θείος σου» λέει «θέλει να σου μιλήσει» και άνοιξα την πόρτα. Του λέω: «Τι θέλεις;» και μου λέει: «Δε θα σε πειράξω, ο θείος σου με έστειλε. Απλώς θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις». Στη συνέχεια, περιέγραψε πως ακινητοποιήθηκε αρχικά με μία κουβέρτα στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια την έδεσε ο δράστης χειροπόδαρα σε μία καρέκλα και την διέταξε να του πει πού βρίσκονται τα χρήματα. «Με δέσανε, μου έδεσε τα πόδια με τα κορδόνια. Δε μου βγάλανε όπλο, να σας μιλήσω ειλικρινά, δεν μου βγάλανε. Με ακινητοποίησε. Με έβαλε κάτω σε μία κουβέρτα πρώτα και μετά με έβαλε σε καρέκλα. «Πες μας πού είναι το χρηματοκιβώτιο και τον συνδυασμό. Πώς ανοίγει πες μας. Το κλειδί δώσ’ μας», της είπε ο δράστης.    

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η αστρολόγος που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια ληστών στη Γλυφάδα – Την χτύπησαν και τη βασάνισαν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This