Αυτοκίνητο παρέσυρε 15χρονη την ώρα που πήγαινε στο σχολείο!

Η μαθήτρια βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας της περιοχής

Must Read

Μία νεαρή μαθήτρια έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού, την ώρα που περπατούσε για να πάει στη σχολική της μονάδα. Η 15χρονη επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην κεντρική διασταύρωση της Μυρτιάς στο κέντρο του χωριού.

Η παράσυρση του παιδιού σημειώθηκε το πρωί, σε χωριό λίγο έξω από τον Πύργο. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη, σε Κέντρο Υγείας της περιοχής. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την μαθήτρια στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη πέρα από το σοκ που υπέστη φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This