Καρπενήσι: Εντοπίστηκε εύρημα που ίσως σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης

Από το τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού - Δύτες θα ερευνήσουν το σημείο

Must Read

Ευρήματα που πιθανόν αφορούν την εξαφάνιση της 48χρονης από το Καρπενήσι εντοπίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη λίμνη των Κρεμαστών, στην Ευρυτανία, σημείο όπου επικεντρώνονται, για δεύτερη ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων στο νερό, έχοντας τη δυνατότητα εντοπισμού ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων και έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του, εντόπισε το εύρημα σε σημείο με μεγάλο βάθος.

Όπως αναφέρει και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση. Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο τις επόμενες ώρες.

Δείτε επίσης: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης στο Καρπενήσι – «Χτενίζουν» την περιοχή οι διασώστες

Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες παίρνουν μέρος διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ, πυροσβέστες από την Ευρυτανία, μέλη του ορειβατικού συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος. Επίσης στην επιχείρηση εντοπισμού συνδράμουν διασώστες της 8ης ΕΜΑΚ  από την Λάρισα που θα χρησιμοποιήσουν drone, ενώ έχουν κληθεί και αυτοδύτες της 1ης ΕΜΑΚ  από την Αθήνα.

«Τα νερά είναι σχετικά καθαρά αλλά βαθιά, 40-60 μέτρα, δεν μπορούν οι δύτες να φτάσουν μέχρι τον πάτο», λέει ο Στέργιος Φυσέκης, διοικητής ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας.

 

Είχε κάνει μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη στις 19 Σεπτέμβρη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα  Καρπενησίου προκειμένου να κάνει μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας έντονος καβγάς που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι αποφάσισε να τον καταγγείλει στις Αρχές. Μάλιστα μετά τη μήνυση οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 48χρονη εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22.09) από τη γέφυρα της Τατάρνας στη λίμνη των Κρεμαστών και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια της αλλά και ένα σημείωμα που “έδειχνε” την πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα έγραφε μεταξύ άλλων “αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία”. Επίσης, υπήρχε αναφορά στον άνδρα και το παιδί της.




Δείτε επίσης: Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη στο Καρπενήσι – Το σημείωμα που άφησε στο αμάξι πριν εξαφανιστεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This