Βρέθηκαν τα γαϊδουράκια που έκλεψαν από το αγρόκτημα του Χαμόγελου του Παιδιού

Ο Μάρκος και η Γωγώ ξανά στην αγκαλιά των παιδιών

Must Read

Η δημοσιοποίηση της κλοπής από το αγρόκτημα του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κέρκυρα των δυο γαϊδουριών, της Γωγώς και του Μάρκου, έφερε αποτέλεσμα. Τα δυο γαϊδουράκια που ήταν συντροφιά για τα παιδιά, «εξαφανίστηκαν» την Δευτέρα και το Χαμόγελο του Παιδιού έκανε έκκληση για την επιστροφή τους.

Έτσι τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι της Γραμμής SOS 1056 του Οργανισμού, δέχθηκαν κλήση από συμπολίτη μας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως πήρε στην κυριότητά του τα δύο γαϊδουράκια με σκοπό να τα… προφυλάξει! Και τελικά τα δυο γαϊδουράκια επέστρεψαν με ασφάλεια στο σπίτι τους, ενώ η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού αγαπάει τα παιδιά, αλλά αγαπάει και τα ζώα που είναι κοντά στα παιδιά. Στα 11 Σπίτια του πανελλαδικά, όπου οι υποδομές το επιτρέπουν, οι άνθρωποι που μεγαλώνουν τα παιδιά επιδιώκουν να τους προσφέρουν συντρόφους χαράς και ελπίδας, για την καλύτερη πλευρά του κόσμου. Η σχέση μας με τα ζώα είναι ένα μάθημα τρυφερότητας και σεβασμού, τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Οι άνθρωποι του Οργανισμού, για μία ακόμη φορά, ευχαριστούν από καρδιάς όλο τον κόσμο για την άμεση κινητοποίηση και υποστήριξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This