Νέα τροπή στην εξαφάνιση της 48χρονης: Εάν είχε αυτοκτονήσει, θα είχε βρεθεί το πτώμα…

Ποιες οι επόμενες κινήσεις των Αρχών

Must Read

Συνεχίζεται για 6η ημέρα το θρίλερ με την 48χρονη αγνοούμενη στο Καρπενήσι, καθώς οι προσπάθειες εντοπισμού της δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Μπορεί το αυτοκίνητό της να βρέθηκε στη λίμνη Τατάρνα, και οι έρευνες πλέον είναι επικεντρωμένες στη γύρω περιοχή.

Ούτε και το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να εντοπίσει έστω και ένα σημάδι της άτυχης γυναίκας. Μπορεί να διευκόλυνε τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την όλη έρευνα, ωστόσο δεν έφερε απτό αποτέλεσμα, καθώς μετά τη σάρωση του βυθού δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, ή κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της. Άγνωστο και ασαφές παραμένει τι έγινε τελικά με την 48χρονη γυναίκα, με την οικογένειά της να αγωνιά μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, η απορία των Αρχών είναι πως γίνεται να έδωσε τέλος στη ζωή της, βουτώντας στα παγωμένα νερά της λίμνης Κρεμαστών, και να μην ξεβράστηκε το σώμα της. Παράλληλα, το  σημείωμα που εντοπίστηκε και φαίνεται να δηλώνει την πρόθεσή της να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, δημιουργεί προβληματισμούς για το εάν τελικά το έγραψε η ίδια.

Και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες, με τις Αρχές, να εξετάζουν πια δύο νέα σενάρια. Το πρώτο αφορά στο αν τελικά η γυναίκα έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται ακόμα στην περιοχή. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν η γυναίκα είχε πέσει τη λίμνη θα είχε αναδυθεί το σώμα της στην επιφάνεια. Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Αν τελικά η γυναίκα έπεσε στη λίμνη, τότε ίσως χρησιμοποίησε κάποια βαρίδια ή είχε βάλει βαράκια γυμναστικής στα πόδια της…

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης στην Ευρυτανία: Δεν μπορούν να την εντοπίσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This