Σοκ με 50χρονο: Έκανε δεξιά στη ΛΕΑ στην Αθηνών-Λαμίας και πέθανε στο τιμόνι!

Μπροστά στα μάτια φίλου του που ήταν συνοδηγός

Must Read

Μια ακόμη τραγωδία ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των ξαφνικών θανάτων στη χώρα μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων μένουν δυστυχώς χωρίς απάντηση.

Ένας 50χρονος που είχε ταξιδέψει στην Αλβανία, επέστρεφε χθες το μεσημέρι στη βάση του, όταν ευρισκόμενος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, άρχισε να μη νιώθει καλά.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μαζί του ως συνοδηγός και ένας φίλος του. Στο 148ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, η αδιαθεσία που ένιωθε ο 50χρονος και η αίσθηση ότι αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του, τον οδήγησαν στο να κάνει δεξιά στη ΛΕΑ και να σταματήσει εκεί.

Ο φίλος του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, αλλά και την αστυνομία, αλλά ήταν δυστυχώς αργά. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον σώσουν και στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο θάνατός του οφείλεται σε «παθολογικά αίτια», ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για περισσότερα στοιχεία.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This