Σκοτεινή λίμνη για την 48χρονη Ευρυδίκη – Νέα τροπή στο θρίλερ

Δεχόταν απειλές; Εμπλοκή του Ανθρωποκτονιών και γραφολόγου

Must Read

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης Ευρυδίκης από την Ευρυτανία, οι έρευνες στρέφονται πλέον σε άλλη κατεύθυνση, αφού μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο και καμία ένδειξη από στεριά και θάλασσα δεν έχει οδηγήσει τις Αρχές στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισής της.

Ετσι, στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και υπάρχει πιθανότητα στην έρευνα να εμπλακεί και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη, όταν φέρεται ότι άφησε στο αυτοκίνητό της ένα ιδιόχειρο σημείωμα που ενισχύει το σενάριο περί αυτοκτονίας. Από την ημέρα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της με τα προσωπικά της αντικείμενα στη γέφυρα, οι υποψίες όλων στράφηκαν στη λίμνη Κρεμαστών. Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι αν έβαλε τέλος στη ζωή της εκεί ή αλλού, αλλά και αν το σημείωμα που άφησε είναι γραμμένο με τον δικό της γραφικό χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιστρατευτεί γραφολόγος για να διαπιστώσει αν το έγραψε η ίδια.

Διασωστική ομάδα

Αρχικά εθεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η 48χρονη να έπεσε στη λίμνη, έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν αν τα βαράκια γυμναστικής έλειπαν από το σπίτι, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία. Το drone της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΟΦΚΑΘ πραγματοποίησε έρευνα στον βυθό, ωστόσο δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Τα σωστικά συνεργεία διαπίστωσαν ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone, περνώντας από πάνω, είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της Ευρυδίκης και εξετάζει τις συμπεριφορές των συγγενών της, ακόμα και αν υπήρχαν απειλές εναντίον της. Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της 48χρονης Βαλεντίνη Μέτου δίνει νέα τροπή στο θρίλερ. Οπως αποκάλυψε, την περασμένη εβδομάδα η Ευρυδίκη τής τηλεφώνησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της!

«Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου» δήλωσε η δικηγόρος, εξηγώντας πως η 48χρονη απευθύνθηκε στην Αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή λιποθύμησε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κυρία Μέτου, στον σύζυγο της Ευρυδίκης επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα. Εκείνος, όμως, την ίδια μέρα πήγε στο σπίτι της μητέρας της, παραβιάζοντας τα μέτρα. Η 48χρονη τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, όμως δεν προχώρησε σε μήνυση, καθώς θεώρησε ότι τελικά ο σύζυγός της θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου. «Ηταν σε μια ψυχική αναστάτωση, αλλά δεν μου είχε δώσει την εντύπωση ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Είχαμε προγραμματίσει ένα ραντεβού στο γραφείο μου την επομένη της εξαφάνισής της και, όπως μου είπε η ίδια, είχε κλείσει ραντεβού με τον λογιστή της για κάποιες υποθέσεις και με γιατρούς για κάποιες ιατρικές εξετάσεις» είπε η δικηγόρος.



Η κυρία Μέτου προσέθεσε ότι μίλησαν μέσω τηλεφώνου και λίγο προτού χαθούν τα ίχνη της 48χρονης: «Τη μέρα που εξαφανίστηκε μιλήσαμε και πάλι στο τηλέφωνο. Ο σύζυγός της είχε μπει πάλι στο σπίτι της. Ηταν αναστατωμένη και τη ρώτησα αν θέλει να ειδοποιήσω την Αστυνομία. Μου είπε “όχι”, παρ’ όλα αυτά εγώ κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερα τι είχε συμβεί. Αστυνομικοί πήγαν από το σπίτι της και τους έδιωξε, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είχε φύγει και δεν τους χρειαζόταν».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This