Στη φυλακή ο 46χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του – «Δεν είμαι κτήνος»

«Είμαι αθώος … Ήμουν είμαι και θα είμαι ένας υποδειγματικός πατέρας»

Must Read

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, μετά τη σημερινή απολογία του οδηγείται στη φυλακή.

Ο ίδιος προσπάθησε να πείσει τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης ότι όλα όσα ισχυρίζεται η ανήλικη είναι ψέματα, ένα προϊόν μυθοπλασίας και δεν ευσταθούν, αλλά προφανώς δεν έπεισε.

«Είμαι αθώος … Ήμουν είμαι και θα είμαι ένας υποδειγματικός πατέρας. Τα όσα αναφέρονται δεν συμβαδίζουν με τη λογική. Η αλήθεια θα λάμψει», είπε στο Mega λίγο πριν την απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος στην Ανακρίτρια επεσήμανε ότι «δεν είναι κτήνος» και πως «την είχε σαν δικό του παιδί».




«Ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου είναι ότι διατρανώνει την αθωότητά του. Οι ισχυρισμοί οι οποίοι αρθρώνονται από την πλευρά της φερομένης ως παθούσης, αντίκειται στην πραγματικότητα. Κατά την άποψή μου, κατά την εξέταση του παιδιού δεν τηρήθηκαν τα υποτυπώδη πρωτόκολλα γι’ αυτό το λόγο υποβάλαμε ήδη σήμερα αίτημα να επαναληφθεί η διαδικασία με τις νόμιμες διατυπώσεις. Στο στάδιο της αστυνομικής προανάκρισης, παρότι μελετάται υπόθεση βιασμού δεν έγινε κατάσχεση των ρούχων που σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού φέρεται να φορούσε», είπε έξω από το δικαστικό μέγαρο ο Ελευθέριος Κάρτσωνας, συνήγορος του 46χρονου.

Σύμφωνα με τον Alpha, το παιδί είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή, αλλά και από ψυχολόγο της αστυνομίας, με τα συμπεράσματα των δύο να συγκλίνουν στο ότι η 13χρονη λέει την αλήθεια.

Το παιδί βρίσκεται ακόμα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μέχρι να αποφασιστεί το που θα πάει και φιλοξενείται σε ένα δωμάτιο μαζί με μια 15χρονη, η οποία έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.




Ωστόσο, η μητέρα της ανήλικης, στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της και όχι του παιδιού της, δηλώνοντας από την πρώτη στιγμή πως δεν πιστεύει τα όσα λέει η κόρη της. Πάντως, σύμφωνα με το Live News, η μητέρα επισκέφθηκε την 13χρονη στο νοσοκομείο.

Την ίδια άποψη με τη μητέρα, έχει και η θεία της 13χρονης και αυτό κατέθεσαν και οι δύο πριν την απολογία του 46χρονου, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This