Άρπαξε φωτιά το «έξυπνο» κινητό του, την ώρα που κοιμόταν!

Το είχε δίπλα στο κρεβάτι του για ξυπνητήρι...

Must Read

Στάχτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είχε στο κομοδίνο δίπλα του, καθώς άρπαξε φωτιά την ώρα που κοιμόταν!

Για καλή του τύχη, κατάφερε να ξυπνήσει από κάποιον περίεργο θόρυβο,πιθανότατα από τις σπίθες που πετάγονταν, και, έκπληκτος από το αναπάντεχο θέαμα το πέταξε στο πάτωμα φλεγόμενο.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μιλώντας στον ALPHA, κοιμόταν με τη σύζυγό του όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο. «Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, που το είχα δίπλα μου, γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω», περιγράφει. Το κινητό τηλέφωνο, γνωστής εταιρείας, ήταν σε λειτουργία, αλλά δεν φόρτιζε.

Τότε, ο άνδρας έριξε τη συσκευή στο πάτωμα, το οποίο άρχισε να καίγεται, ενώ πρόλαβε να καταγράψει την εικόνα από το κινητό της συζύγου του, ώστε να έχει αποδεικτικό στοιχειό του συμβάντος. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ανάλογο περιστατικό είχε με κινητό της ίδιας εταιρείας και άλλος πολίτης, στην περίπτωση του οποίου η συσκευή άρπαξε φωτιά ενώ μιλούσε!

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This