Τέσσερις Ρομά έσπασαν στο ξύλο νεαρό ομόφυλό τους στο κέντρο της Λαμίας!

Το θύμα υποτίθεται πως είχε απειλήσει με μαχαίρι μικρά παιδιά

Must Read

Μάρτυρες του άγριου ξυλοδαρμού ενός νεαρού Ρομά από τέσσερις ομόφυλούς του, έγιναν όσοι βρίσκονταν σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας το απόγευμα της Παρασκευής και, πραγματικά δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το επεισόδιο, το οποίο παρακολούθησαν άναυδοι μεταξύ άλλων και οι ανήλικοι μαθητές από τα φροντιστήρια που βρίσκονται στο σημείο, ξεκίνησε όταν μια 38χρονη γυναίκα, ο γιος της και άλλοι δυο άνδρες αγνώστων στοιχείων, όλοι τους Ρομά, εντόπισαν τον 28χρονο ομόφυλό τους, τον οποίον αναζητούσαν, σε ένα κατάστημα όπου είχε προσπαθήσει να κρυφτεί για να τους ξεφύγει.

Με το που τον βρήκαν, τον τράβηξαν έξω και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα, φωνάζοντας ότι νωρίτερα είχε τραβήξει μαχαίρι σε μικρά παιδιά, απειλώντας τα με αυτό. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι και συνέλαβαν τη γυναίκα και τον γιο της, καθώς ο 28χρονος κατέθεσε μήνυση για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση τόσο εναντίον τους, όσο και εναντίον των δυο αγνώστων, που το έσκασαν και αναζητούνται.

Χειροπέδες, ωστόσο, οι αστυνομικοί πέρασαν και στον ίδιο, καθώς μάνα και γιος κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This