Χτύπησε σκύλο με το αυτοκίνητό της και σηκώθηκε και έφυγε – Ταυτοποιήθηκε η 58χρονη οδηγός

Το άτυχο ζώο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο σκύλος που το πρωί της Παρασκευής χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή της Γέφυρας Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το περιστατικό έχει καταγραφεί και σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ότι το ΙΧ χτυπά τον σκύλο χωρίς καν να σταματήσει και συνεχίζει την πορεία του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η οποία ταυτοποίησε την οδηγό του οχήματος, πρόκειται για 58χρονη Ελληνίδα υπήκοο, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Ο πέντε μηνών σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο από δύο γυναίκες που είδαν το τι συνέβη, ενώ όπως είπε στη Voria.gr η ιδιοκτήτρια του σκύλου Γεωργία Λάσπα «νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες».

Όπως πρόσθεσε, έγινε σχετική μήνυση στο ΑΤ Χαλκηδόνος και σχολίασε: «Όπως διαπιστώθηκε από τις πινακίδες ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι από την περιοχή».

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», είπε στο Thestival η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία οδηγού οχήματος που τραυμάτισε και εγκατέλειψε ζώο στην περιοχή Γέφυρας Θεσσαλονίκης. Στην άμεση εξιχνίαση υπόθεσης που αφορά σε τραυματισμό και εγκατάλειψη σκύλου από όχημα, πρωινές ώρες της 30-09-2022, στην περιοχή Γέφυρας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνας.

Προηγήθηκε έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.Πρόκειται για 58χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This