Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 27χρονου Μάριου πριν βρεθεί νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις δραματικές στιγμές

Must Read

Δικαίωση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα, ζητάει η οικογένειά του.

Ο 27χρονος νέος, ο οποίος είχε μπει να κολυμπήσει στην πισίνα του ξενοδοχείου πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 3 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε η εκπομπή Tlive, ο νεαρός άφησε την πετσέτα του σε μια καρέκλα και μπήκε στην πισίνα. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας τον εντόπισε νεκρό. Αφού πέταξε ένα σωσίβιο δίπλα στον νεαρό, έσπευσε να ζητήσει βοήθεια και μαζί με άλλο ένα άτομο, τον ανέσυραν από το νερό με ένα σχοινί.

Ο αδερφός του 27χρονου ζητάει απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του, καταγγέλοντας ότι δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα, ενώ από πλευράς του ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, υποστηρίζει ότι η πισίνα δεν λειτουργούσε και ο νεαρός μπήκε μόνος του στον χώρο.

«Θα έπρεπε να είναι κάποιος υπεύθυνος ασφαλείας στην πισίνα για να τον βοηθήσει» λέει ο αδερφός του 27χρονου, ο οποίος κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This