Μυστήριο στην εξαφάνιση της Ευρυτανίας: Τι αναφέρει η ανακοίνωση για την 48χρονη

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της γυναίκας

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία. Μετά από 15 ημέρες, ένα ίχνος της γυναίκας αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι. Ο εντοπισμός της Ευρυδίκης αποτελεί δύσκολο έργο στη λίμνη Κρεμαστών, όπου και εντοπίστηκε το τελευταίο της στίγμα.

Το ελληνικό διασωστικό σώμα Ευρυτανίας προχώρησε και χθες, Τετάρτη 5/10, σε έρευνες στις παράκτιες κυρίως περιοχής της λίμνης Κρεμαστών, σαρώνοντας περίπου 50 χλμ. Δυστυχώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, δεν εντοπίστηκε η σορός της Ευρυδίκης ή κάποιο άλλο στοιχείο που να παραπέμπει στην 48χρονη. «Με 2 μέλη συμμετείχε ξανά σήμερα η ομάδα μας στις έρευνες στη γέφυρα της Τατάρνας. Ερευνήθηκαν περίπου 50km χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα», αναφέρει η ομάδα των διασωστών. Σήμερα, Πέμπτη, 6/10, συνεχίζεται η έρευνα. Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη στην Ευρυδίκη. Αυτοκτόνησε ή η εξαφάνιση της γυναίκας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εύρημα που εντοπίστηκε στη λίμνη από το sonar και παρέπεμπε σε ανθρώπινη σορό, τελικά δεν συνδεόταν με την υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης. Παράλληλα, υπήρχαν φόβοι πως ο βυθός της λίμνης θα είχε φερτά υλικά και θα έκαναν δύσκολο τον εντοπισμού κάποιου στοιχείου ή ρούχου της Ευρυδίκης, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του είναι καθαρός. Παράλληλα, ένα νέο στοιχείο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η παρουσία ενός μάρτυρα-«κλειδί», ο οποίος αναμένεται να φέρει στο φως σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης και ίσως το κουβάρι «ξεδιπλωθεί»… 

Διαβάστε ακόμα:

Εξαφάνιση στην Ευρυτανία: Μάρτυρας «κλειδί» αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This