Ο 70χρονος στη Νίκαια ήθελε να σφάξει τη σύζυγό του γιατί δεν ήταν… καλή γυναίκα!

«Πρέπει να κάτσει μέσα στην ψυχιατρική κλινική να μην τον βγάλουν έξω γιατί ‘θα με σφάξει θα με σφάξει’», έλεγε η άτυχη γυναίκα στους γείτονες

Must Read

Δολοφονικό αμόκ έπιασε έναν 70χρονο άνδρα, σήμερα το πρωί στη Νίκαια, που άρπαξε μια φαλτσέτα και την έμπηξε στο λαιμό της 66χρονης συζύγου του, ενώ τη γυναίκα έσωσαν τελευταία στιγμή οι γείτονες!

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10.30, με τον δράστη να επιτίθεται στο θύμα μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Θεμιστοκλέους, και με την άτυχη γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη στο δρόμο, καλώντας σε βοήθεια. Πίσω της βγήκε ο σύζυγός της κρατώντας τη φαλτσέτα, αποφασισμένος να ολοκληρώσει την πράξη του, αλλά πρόλαβε και τον εμπόδισε ένας γείτονας.

Καλεί σε βοήθεια, όμως στα 25 μέτρα που κάνει δεν αντέχει και σωριάζεται αιμόφυρτη στο έδαφος. «Βγήκε έξω και φώναξε ‘βοήθεια, βοήθεια’. Την βλέπω με αίματα λέω ‘τι έπαθες;’ ‘Με μαχαίρωσε’ λέει. ‘Ποιος το έκανε;’ Λέει ‘ο άντρας μου’» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

«Βγήκε έξω και κρατούσε μία φαλτσέτα ο άντρας της. Αμάν λέω θέλει να την αποτελειώσει. Τον βούτηξα από τα χέρια έτρεμε κιόλας μην νομίζεις ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Ερχόταν με την λάμα ανοιχτή λέω ‘γιατί θες να την σφάξεις;’ Λέει ‘δεν είναι καλή γυναίκα’. Κρατώντας του τα χέρια έσπασα την λάμα. Κι έφυγε. Και σε λιγάκι βγαίνει και κρατούσε ένα κατσαβίδι μεγάλο» περιγράφει ο γείτονας που αφόπλισε τον 70χρονο.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική δομή, γινόταν βίαιος όταν δεν έπαιρνε τη φαρμακευτική αγωγή του και όπως περιγράφει γειτόνισσα για όσα τους έλεγε η 66χρονη που δέχτηκε την επίθεση: «Μας έλεγε καιρό ότι πρέπει να κάτσει μέσα στην ψυχιατρική κλινική να μην τον βγάλουν έξω γιατί ‘θα με σφάξει θα με σφάξει’».




Η άτυχη γυναίκα εξαντλημένη μεταφέρθηκε από τους τραυματιοφορείς στο ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν εκτός κινδύνου. «Προσπαθούσα να της κρατήσω την πληγή για να μην τρέχει γιατί είχε πάρα πολύ μεγάλη αιμορραγία. Της είχαμε βάλει αυτό στο κεφάλι και με αυτήν την κουβέρτα την σκεπάσαμε γιατί η γυναίκα λιποθύμησε δύο φορές» λέει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ακινητοποιούν τον δράστη και τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας όπου και κρατείται.

Η 66χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, με την κόρη της να βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, ενώ οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο, καθώς το τραύμα από την φαλτσέτα στο λαιμό της δεν ήταν αρκετά βαθύ και χρειάστηκαν μόνο μερικά ράμματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This