«Δράκος» του Instagram απειλούσε να σκοτώσει 15χρονη, εάν δεν τού έστελνε γυμνές φωτογραφίες της!

Συγκλονισμένη και πάλι η τοπική κοινωνία της Ρόδου

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μια νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης κοπέλας από ανώμαλο των μέσων κοινωνικών δικτύων, ο οποίος με απειλές κατά της ζωής μελών της οικογένειας της και της ίδιας, κατάφερε να την πείσει να τού στείλει γυμνές της φωτογραφίες!

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 15χρονη κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού Ρόδου ότι πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Instagram από ένα άγνωστο σ’ αυτήν άτομο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί. Στην πορεία την απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν δεν του απέστελλε γυμνές της φωτογραφίες και το κορίτσι φοβούμενο ενέδωσε. Το άγνωστο αυτό πρόσωπο, που ήταν ιδιαίτερα πιεστικός, της ζητούσε να του αποστείλει κι άλλες γυμνές της φωτογραφίες απειλώντας την αυτή την φορά ότι αν δεν υπάκουε θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που του είχε ήδη αποστείλει. Η 15χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της και τις αρχές.

Εντωμεταξύ, εξετάστηκαν αρμοδίως και οι γονείς της, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραγγελθεί η διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This