Jumbo: Σοβαρές καταγγελίες για το εργατικό ατύχημα με κατάρρευση ασανσέρ

Τραυματίστηκαν τρεις άνδρες εργαζόμενοι - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παγκράτι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών εργαζομένων, καθώς όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι για άλλη μια φορά είναι άφαντοι.

https://twitter.com/nightwa63471049/status/1578725637132455936?s=61&t=ZvmoHWMEXdC6dqmjXEubJA

Καταγγέλουν ότι το κατάστημα δεν έχει κλείσει προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του αναφέρει ότι ο υπεύθυνος καταστήματος εξαφανίστηκε και δεν εμφανίζεται κανένας για να ενημερώσει τι ακριβώς συνέβη. Την ίδια ώρα το κατάστημα λειτουργεί κανονικά.

 

Το χρονικό του ατυχήματος

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, σημειώθηκε εργατικό ατύχημα σε επαγγελματικό χώρο στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Εμπεδοκλέους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τρεις άνδρες, ηλικίας 30-40 ετών, απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι από ανελκυστήρα επαγγελματικού χώρου και στη συνέχεια παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Μετά το συμβάν η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, περί τις 12:00μμ, στο κατάστημα του Παγκρατίου, συντελέστηκε ένα σοβαρό ατύχημα. Τρείς εργαζόμενοι τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών σε αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι του καταστήματος, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η Διοίκηση θα συμβάλλει με όλους τους τρόπους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την ταχεία ανάρρωσή τους. Διενεργείται πλήρης έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις».

Δείτε επίσης: Εργατικό ατύχημα στο Παγκράτι: Τρεις εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν σε φρεάτιο ασανσέρ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This