Κρήτη: Ανήλικη κατήγγειλε 21χρονο για βιασμό – Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου

Must Read

Πληθαίνουν οι καταγγελίες βιασμών σε βάρος ανηλίκων, καθώς μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης στην Αθήνα, για βιασμό ανηλίκου κατηγορείται και ένας 21χρονος στην Κρήτη.

Ο νεαρός συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από μια 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο 21χρονος φέρεται να γνωρίστηκε με την ανήλικη μέσω social media. Πριν από μερικές ημέρες η 17χρονη κι ο νεαρός συναντήθηκαν από κοντά και στη συνέχεια φέρονται να μετέβησαν στο σπίτι του 21χρονου.

Την Πέμπτη (6/10), η ανήλικη κατήγγειλε τον 21χρονο στις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο ίδιος πάντως αρνείται πως έγινε κάτι χωρίς την συναίνεση της κοπέλας.

Το Σάββατο, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και σε βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου. Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια Ηρακλείου προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 10 Οκτωβρίου και μέχρι τότε θα παραμείνει  υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This