Αίγινα: Αδίστακτα κτήνη ξυλοκόπησαν μάνα και γιο μπροστά στο 4χρονο αγοράκι – Σοκάρει το βίντεο

Το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε στο έδαφος

Must Read

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό της 67χρονης ιδιοκτήτριας ξενοδόχου και του γιου της στην Αίγινα. Στο βίντεο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται μάλιστα ότι μάρτυρας της άγριας επίθεσης είναι και το 4χρονο εγγονάκι της, το οποίο κατά την διάρκεια της επίθεσης, παρασύρθηκε και έπεσε στο έδαφος.

Δύο άνδρες φαίνεται να πλησιάζουν την ξενοδόχο και τον γιο της, οι οποίοι έχουν μαζί τους το μικρό αγοράκια. Στη συνέχεια τους κάνουν μια ερώτηση και πριν ο γιος της προλάβει να απαντήσει, ο ένας από τους δύο του ρίχνει μια γροθιά, ενώ ο δεύτερος χτυπάει την 67χρονη. Την ώρα που ο γιος της πέφτει στο έδαφος χτυπημένος, παρασύρει το μικρό παιδί που είναι δίπλα του, το οποίο πέφτει και φαίνεται να χτυπάει το κεφάλι του. Στη συνέχεια το αγοράκι τρέχει να απομακρυνθεί, ενώ ο γιος δέχεται και άλλα χτυπήματα. Η 67χρονη χάνει ακαριαία τις αισθήσεις της.

Έπειτα οι δράστες, τρέπονται σε φυγή και απομακρύνονται τρέχοντας.

«Ρωτάει ο γιος μου τι ακριβώς θέλετε και λέει ο άσπρος «πού είναι η θάλασσα» και σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει «από εκεί» και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών» περιέγραψε η 67χρονη στην εκπομπή Live news.

Υπενθυμίζεται ότι οι 4 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ο οποίος φέρεται να είναι ηθικός αυτουργός οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι «έδωσαν« ο ένας τον άλλον, χωρίς ωστόσο να κατονομάζουν τον επιχειρηματία ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της 67χρονης, ήταν εκείνος που «παρήγγειλε» τον ξυλοδαρμό τους επειδή του τον κατήγγειλε για ηχορύπανση.

Σημειώνεται ότι δύο από τους δράστες είναι γνώριμοι των Αρχών καθώς στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί ο ένας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ο άλλος για ξυλοδαρμό.

Η γυναίκα παρέμεινε έναν μήνα στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.




Δείτε επίσης: «Βοήθεια, αστυνομία…» – Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό ξενοδόχου και της μητέρας του στην Αίγινα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This