Απίστευτο συμβάν στα Άνω Πατήσια: Παιδικός σταθμός ξέχασε στο δρόμο 2χρονο!

Το εντόπισε διερχόμενη γυναίκα

Must Read

Σε καταγγελία κατά του παιδικού σταθμού, στον οποίο πήγαινε ο 2χρονος γιος του, προχώρησε ένας πατέρας στα Άνω Πατήσια. Με αξιολόγηση που άφησε ο ίδιος στο Google για τον παιδικό σταθμό έκανε γνωστό ότι ξέχασαν τον γιο του στο πεζοδρόμιο, τον οποίο βρήκε μια διερχόμενη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το σχολικό άφησε το παιδί στον παιδικό σταθμό, ωστόσο αυτό ξεχάστηκε έξω! Μάλιστα, μία διερχόμενη κυρία είδε το μικρό παιδί περιπλανιόταν ασυνόδευτο έξω από τον σταθμό στο απέναντι πεζοδρόμιο αρκετά μέτρα πιο πάνω. Η γυναίκα το παρέδωσε και παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς για το συμβάν. Ο πατέρας του μικρού παιδιού υποστηρίζει ότι κλήθηκε από την αστυνομία να πάει στο τμήμα και να καταθέσει, αφού τόν είχε ενημερώσει σχετικά η κυρία που βρήκε το αγοράκι. Μαζί με τη σύζυγό του κινήθηκαν άμεσα νομικά κατά του ιδιωτικού σχολείου.




Τι έγραψε ο πατέρας στη σελίδα του παιδικού σταθμού:

«Σήμερα 11/10/2022 ο γιος μας ηλικίας 2 χρονών ο οποίος φιλοξενείται στον παιδικό σταθμό … βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανιέται ασυνόδευτος έξω από τον σταθμό στο απέναντι πεζοδρόμιο αρκετά μέτρα πιο πάνω, πρωινή ώρα κατά την οποία φυλασσόταν στον εν λόγω σταθμό. Η κυρία στη συνέχεια εντόπισε τον σταθμό και τους παρέδωσε το παιδί ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και στη συνέχεια μας ενημέρωσε για το συμβάν.

Ως αποτέλεσμα του περιστατικού, η υπεύθυνη του σταθμού διώκεται ποινικά από τον εισαγγελέα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ως γονείς δύο μικρών παιδιών θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε για το συγκεκριμένο περιστατικό όσους γονείς συνεργάζονται, ή σκέφτονται να συνεργαστούν στο μέλλον με τον εν λόγω σταθμό για τη φύλαξη των παιδιών τους. Ευχαριστούμε δημόσια την εν λόγω κυρία η οποία βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και ο γιος μας είναι και πάλι μαζί μας και καλά στην υγεία του. Παρακαλούμε θερμά όσους φυλάσσουν μικρά παιδιά να τηρούν ευλαβικά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας/φύλαξης. ΥΓ: Το 1 αστέρι δίνεται υποχρεωτικά ώστε να γίνει η ανάρτηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This