Φόβοι πως έχουν υποστεί κακοποίηση και τα αδέρφια της 12χρονης – Η «απροθυμία» της μητέρας να καταγγείλει το περιστατικό

Σοκάρουν οι συνομιλίες της μητέρας με τον 53χρονο, μετά τις αποκαλύψεις της θείας: «Με το δωδεκάχρονο ρε αλήτη;»

Must Read

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από τη φρικαλέα υπόθεση του βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού, θύμα κυκλώματος μαστροπείας στο οποίο ενδέχεται να εμπλέκεται ακόμη και η ίδια της η μάνα, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πέντε ανήλικα αδέρφια της 12χρονης βρίσκονται στο Νοσοκομείο «Παίδων», όπου και εξετάζονται σε ειδικό χώρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται, όπως είναι φυσικό, σε κατάσταση σοκ, απολαμβάνουν όλη την φροντίδα των γιατρών και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Σημειώνεται δε πως ήδη τούς έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, για το ενδεχόμενο να έχουν υποστεί και εκείνα κακοποίηση. Εάν, από εκεί και πέρα ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις από τις Αρχές, θα χρειαστεί η συνδρομή ενός ιατροδικαστή. Όσον αφορά στα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας, αυτά βρίσκονται με τη γιαγιά τους.

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως «έχουμε δεχθεί αναφορές τις τελευταίες ημέρες που μιλάνε για θέματα που αφορούν την οικογένεια αυτή και που, αν αποδειχθούν, το θέμα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που γνωρίζουμε». Κατόπιν ξεκαθάρισε ότι «αυτό που συνέβη είναι στις αρχές Σεπτέμβρη μας τηλεφώνησε ανώνυμα ο θείος της 12χρονης και μας είπε ότι βρήκε στο κινητό της ανιψιάς του επικοινωνία με μεγαλύτερους άνδρες και μας ζητούσε την δική μας κατεύθυνση τι θα πρέπει να κάνουν».




Ο ίδιος τόνισε πως οι γονείς της 12χρονης δεν επικοινώνησαν ποτέ με το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρά το γεγονός ότι τούς είχε ζητηθεί. «Είναι μία οικογένεια δυσλειτουργική και θα έπρεπε να έχουν την στήριξη κάποιας προνοιακής διαδικασίας», εκτίμησε ο κ. Γιαννόπουλος.




Η «απροθυμία» της μητέρας και οι απειλές της θείας της 12χρονης

Στα όσα αποτρόπαια συνέβαιναν στον Κολωνό ερευνάται και η συμμετοχή της μητέρας, ενώ κρίσιμος φαίνεται να είναι ο ρόλος της θείας της 12χρονης στην αποκάλυψη της υπόθεσης που συγκλονίζει την χώρα.

Η θεία του κοριτσιού παρατήρησε την ύποπτη συμπεριφορά του το καλοκαίρι στη Λευκάδα, όταν το παιδί είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές. Μετά την ανακάλυψη των μηνυμάτων, η θεία της 12χρονης φαίνεται να είχε επικοινωνία με τη μητέρα της και να της αποκάλυψε ό,τι βρήκε. Σε εκείνο το σημείο φαίνεται πως άρχισαν οι πιέσεις προς τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει όσα συνέβαιναν και τότε άρχισαν οι προστριβές μεταξύ των δύο γυναικών.

Όπως αναφέρεται, υπήρξε ένας «περίεργος» δισταγμός από τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το περιστατικό και τότε η θεία την απείλησε ότι θα πάει η ίδια στην αστυνομία. Έτσι, η μητέρα της 12χρονης ωθούμενη από την πίεση της θείας, πήγε στην αστυνομία. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα της ανήλικης είπε στη σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου τι έχει συμβεί, λέγοντας ότι αν δεν πήγαινε αυτή στην Αστυνομία, θα πήγαινε η θεία της.




Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει και μηνύματα που έστελνε η μητέρα της ανήλικης στη σύζυγο του 53χρονου, ζητώντας της λεφτά. «Θα πάω στην αστυνομία. Αν δεν πάω εγώ, θα πάει η αδερφή μου. Θέλω 100 ευρώ για τα έξοδά μου», φέρεται να είπε η μητέρα της ανήλικης στη σύζυγο του 53χρονου μόλις, η θεία της 12χρονης βρήκε τα μηνύματα στο κινητό του κοριτσιού. «Θέλω 100 ευρώ για ψυχολόγο», έλεγε άλλο μήνυμα, ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου έστειλε το τελευταίο μήνυμα, που έγραφε «Θα σε συναντήσω στο γνωστό μέρος. Έχω μέρες να σου ζητήσω λεφτά. Θέλω άλλα 100 ευρώ».

Η 37χρονη μητέρα κρατείται στο τμήμα Ανηλίκων, στον τρίτο όροφο της ΓΑΔΑ, μόνη κι απομονωμένη, παραμένοντας ανέκφραστη και αμίλητη, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν την έχει επισκεφτεί κανείς. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι, όπου και θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί.




Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα, ο κοριός της αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν τα στοιχεία που την «έκαψαν». Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και, το κυριότερο, να της ζητάει συνεχώς χρήματα», σχολίασαν, προσθέτοντας πως ούτε είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να ζητάει χρήματα από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού.

Πλέον, οι κατηγορίες (και) για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.




Οι συνομιλίες της μητέρας με τον 53χρονο: «Με το δωδεκάχρονο ρε αλήτη;»

Σοκάρουν οι πρώτες συνομιλίες που είχαν μέσω μηνυμάτων η μητέρα της 12χρονης με τον βιαστή της κόρης της και μαστροπό Ηλία Μίχο, μετά τα όσα της αποκάλυψε η θεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento.gr, η μητέρα της ανήλικης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα, μόλις ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού, για όσα δραματικά βίωνε η κόρη της, έστειλε μήνυμα στον βασικό κατηγορούμενο.

Η ωμότητα των απαντήσεών του στα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης, προκαλούν οργή και αποτροπιασμό, ενώ εντύπωση προκαλεί ένα συγκεκριμένο μήνυμα της μητέρας, σύμφωνα με το οποίο ο μαστροπός πήγαινε το παιδί και σε κάποιον «ανώμαλο» ιερέα!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Documento.gr, η θεία του ανήλικου κοριτσιού, μόλις εντόπισε στο κινητό του μηνύματα του Μίχου, τα προώθησε στη μητέρα. Εκείνη, εμφανίζεται, αμέσως μόλις διάβασε τα μηνύματα του κατηγορούμενου προς την κόρη της, να απευθύνθηκε σ’ εκείνον, επίσης με μήνυμα, γράφοντας: «Βρωμιάρη, ανώμαλε, τι είναι αυτό που έκανες στο παιδί μου;».

Στη συνέχεια φαίνεται πως του έστειλε και δεύτερο μήνυμα, στο οποίο τον αποκαλούσε παιδεραστή. Εκείνος, εμφανίζεται ιδιαίτερα ψύχραιμος και της ζητάει να περάσει από κάποιο μέρος στο οποίο βρίσκεται (πιθανώς το κατάστημά του), πιθανότατα για να συζητήσουν. Η απάντησή του προς τη μητέρα είναι συγκεκριμένα, «ηρέμησε κι έλα από ‘δω».

Στη συνέχεια της μεταξύ τους συνομιλίας, η μητέρα ρώτησε τον Μίχο ποιος έστελνε τα μηνύματα στο παιδί της, ενώ εκείνος της απάντησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, τι θέλεις τώρα;». Από τα μηνύματά του αυτά, φαίνεται, σαν να μην είχε καν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και το ειδεχθές έγκλημα που ο ίδιος κατηγορείται ότι έχει τελέσει. Φαίνεται όμως, ότι ο μεταξύ τους διάλογος μέσω μηνυμάτων συνεχίστηκε, με τη μητέρα να είναι ολοένα πιο εκνευρισμένη και να διαμηνύει στον Μίχο ότι θα τον καταγγείλει.

  • Μητέρα: «Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα το ανοίξεις το στόμα σου, αλλά εκεί που πρέπει. Θα σε πάνε σηκωτό»
  • Μίχος: «Ηρέμησε. Αν με πάνε μέσα, δεν θα πάνε μόνο εμένα».
  • Μητέρα:«Διανοείσαι τι έχεις κάνει κάθαρμα; Η θεία της έχει φρικάρει. Θα βρω τα μηνύματα, θα τα στείλω στη γυναίκα και τον γιο σου. Με το δωδεκάχρονο ρε αλήτη; Θα σε θάψω. Ο τάφος σου θα γίνει».
  • Μίχος: «Εγώ ήμουν, ok».

Όσα σοκαριστικά προκύπτουν από αυτή την πρώτη συνομιλία του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης, δεν σταματούν εδώ. Από άλλο μήνυμα της μάνας, προκύπτει ότι ο μαστροπός πιθανώς πήγαινε το παιδί και σε κάποια εκκλησία. Η μητέρα της ανήλικης εμφανίζεται να γράφει στον Μίχο: «Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθει η καρδιά μου, που έπαιρνες το παιδί και το πήγαινες στον ανώμαλο στον Άγιο Α. (αναφέρει το όνομα της εκκλησίας). Θα σου φάω το λαρύγγι».

Ιδιαιτέρως απεχθές είναι, τέλος, ένα ακόμη μήνυμα προς τον βασικό κατηγορούμενο. Σύμφωνα με όσα λέει η μάνα στον Μίχο, εκείνος φέρεται να έλεγε στο παιδί ακόμη και που θέλει να «ολοκληρώσει»! «Θα τα πούμε στο τμήμα. Θα σε θάψω, ήρθε το τέλος σου», φαίνεται να τον απείλησε η μάνα.

Στις φυλακές Τρικάλων θα μεταφερθούν Μίχος και Σοφιανίδης

Στις φυλακές Τρικάλων αναμένεται να μεταφερθούν μέχρι την Κυριακή ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, για τον κατ’ επανάληψη βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Προς το παρόν, οι δύο παιδεραστές βρίσκονται υπό κράτηση στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους θα βρίσκονται σε ξεχωριστά κελιά, ενώ οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχθηκαν καθώς σε αυτές κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.




Ενώπιον της ανακρίτριας ο 53χρονος παραδέχτηκε μεν τις επαφές που είχε με την 12χρονη, τήρησε δε το δικαίωμα της σιωπής αναφορικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες. «Έχω συνευρεθεί ερωτικά με την 12χρονη αρκετές φορές. Δεν τη βίασα. Οι επαφές μας γίνονταν με τη θέλησή της. Δεν την πλήρωνα», δήλωσε.

Από τα ανατριχιαστικά μηνύματα όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκύπτει ότι ο ίδιος διαχειριζόταν τον λογαριασμό της 12χρονης και έκλεινε ραντεβού εκ μέρους της με υποψήφιους «πελάτες». Χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί και ο ακόλουθος διάλογος:

– Γεια τι κάνεις; Θες να βρεθούμε;
– Γεια καλά εσύ;
– Καλά
– Η ηλικία σου;
– 16. Θες να βρεθούμε;
– Εμφανισιακά πως είσαι;
– Καλά, θες μωρό μου;
– Θέλω μωρό μου.
– Ok. 100 ευρώ ό,τι θες. Τώρα θες με αμάξι;
– Ok μέσα. Να σε δω φώτο και ό,τι θες.
– Μου λες το τηλέφωνό σου; Θα έρθεις τώρα στα Σεπόλια;
– 100 ευρώ σπίτι σου.
– Όχι στο αμάξι.
– Τι δίνεις με 100 ευρώ μωρό;
– Ό,τι θες. Άντε θα έρθεις;




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This