Καταγγελία για αμαξοστοιχία που έκανε μόλις 1′ στάση στο Λιανοκλάδι – «Ο υπεύθυνος δεν κατέβηκε καν να ελέγξει»

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Σιδηροδρομικό Σταθμό στο Λιανοκλάδι, καθώς αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη, σταμάτησε στο σημείο για μόλις 60 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν καν να κατέβουν κάποιοι από τους επιβάτες! 

Την καταγγελία έκανε μέσω του LamiaReport.gr επαγγελματίας της Λαμίας, ο οποίος, όπως αναφέρει, περίμενε στο σταθμό για να παραλάβει τη σύζυγο και την κόρη του, που έρχονταν από Αθήνα. Μόνο που εκείνες δεν πρόλαβαν να κατέβουν, καθώς η αμαξοστοιχία έκανε στάση μόνο για ένα λεπτό για την αποβίβαση και την επιβίβαση των επιβατών στο σημείο, με τις πόρτες να κλείνουν ξαφνικά και το τρένο να συνεχίζει την πορεία του, παρά το γεγονός ότι η σύζυγος πατούσε απεγνωσμένα το σχετικό κουμπί, για να ξανανοίξουν και να κατέβουν…

  • Δείτε την καταγγελία του επιχειρηματία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This