Το modus operandi της φρίκης στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. για τον Μίχο – Σοκαριστική επιστολή για δημοσιογράφο, πολιτικό και ιερέα

Αρνείται τον βιασμό της 12χρονης ο διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη

Must Read

Την ώρα που συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού, με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο, ο δικηγόρος του 36χρονου που συνελήφθη (ένας εκ των τριών) και κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, Λάμπρος Μπρεάνος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μέσω του δικηγόρου του ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά (φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει η απόφασή απόλυσής του), ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αρνείται ότι βίασε το ανήλικο κορίτσι:

«Ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία, υπάρχουν πράγματι μηνύματα, αλλά δεν υπήρξε καμία σεξουαλική επαφή. Δεν έχω πάρει τη δικογραφία ακόμα».







Πάντως, σύμφωνα με την σαββατιάτικη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 36χρονος φέρεται και να συνάντησε και να βίασε την ανήλικη κοπέλα:

«Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».




Το πρωί οδηγήθηκαν στην 33η Τακτική Ανακρίτρια και στον Εισαγγελέα, τόσο ο 36χρονος, όσο και οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ένας 33χρονος (ζητήθηκε από τον συνήγορό του να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, κάτι που έγινε χθες στη ΓΑΔΑ) κι ένας 34χρονος, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης.

Και οι τρεις αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν νέα προθεσμία για να απολογηθούν.




Επιστολή-σοκ από γείτονα του Μίχου

Στην ίδια εκπομπή μεταφέρθηκαν πληροφορίες του nassosblog για μια επιστολή που έγραψε γείτονας του Ηλία Μίχου και στην οποία γίνεται λόγος για «ραντεβού» της 12χρονης με ιερέα, πολιτικό και δημοσιογράφο.

Όπως μεταδόθηκε, ο γείτονας του 53χρονου έχει πάει σε συμβολαιογράφο και έχει καταθέσει τέσσερις σελίδες, στις οποίες κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις, αναφέροντας ότι ο Μίχος συναντούσε επώνυμα πρόσωπα που έπαιρναν το κορίτσι από το μαγαζί του με το αυτοκίνητό τους.

Συγκεκριμένα έχει γίνει ονομαστική αναφορά σε δημοσιογράφο, σε πολιτικό και σε ιερέα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, σύντομα θα κληθεί ο άνθρωπος αυτός που έγραψε την επιστολή για να καταθέσει.




Το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. για τον 53χρονο

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως και το διαβιβαστικό της αστυνομίας για τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, στο οποίο καταγράφεται ο τρόπος με τον οποίο κλείνονταν τα «ραντεβού» με τους παιδεραστές για την κακοποίηση της 12χρονης:

«Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιώντας το προφίλ της στις εφαρμογές viber και whatsapp, από δική του συσκευή παριστάνοντας εκείνη, συνομίλησε με έτρους ενήλικους άνδρες αγνώστων στοιχείων, στους οποίους αφού συστηνόταν ως η ανήλικη ηλικίας 17 ετών, αποστέλλοντάς τους βίντεο και φωτογραφίες της, κανόνιζε ραντεβού για να έρθουν σε συνουσία μαζί της, έναντι χρηματικής αμοιβής. Εν συνεχεία, όταν μετέβαιναν στο κατάστημα, ο Μίχος την ενημέρωνε για τα ραντεβού και την οδηγούσε με το όχημά του σε κοντινό μέρος στην περιοχή των Σεπολίων όπου και συναντούσε τους άνδρες αυτούς. Αυτοί την οδηγούσαν σε απόμερο μέρος της περιοχής που είχε ορίσει από πριν ο Ηλίας Μίχος και συνευρίσκονταν μαζί της εντός του οχήματός τους έναντι του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ. Στη συνέχεια, την επέστρεφαν στο ίδιο σημείο όπου πήγαινε μόνη της στο κατάστημα του κατηγορουμένου και του έδινε τα χρήματα».




 Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This