Χριστίνα Ορφανίδου: Καταδικάστηκαν ο πρώην σύντροφός της και μια 26χρονη για το revenge porn 

Δικαίωση για την πρώην παίκτρια ριάλιτι - Καταδικάστηκαν ο 30χρονος και η 26χρονη

Must Read

Καταδικάστηκαν τα δύο άτομα που ήταν υπεύθυνα για την ανάρτηση και την διακίνηση του ροζ βίντεο με  προσωπικές στιγμές της πρώην παίκτριας του Big Brother, Χριστίνας Ορφανίδου.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυση που κατέθεσε η 37χρονη έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους για το revenge porn σε βάρος της. Πρόκειται για έναν 30χρονο πρώην σύντροφό της και μια 26χρονη η οποία διατηρούσε στο παρελθόν ερωτικό δεσμό με τον 30χρονο.

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (και επιπλέον την 26χρονη για συκοφαντική δυσφήμιση), επιβάλλοντας στον 30χρονο ποινή φυλάκισης 4 ετών και στην 26χρονη συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, όπως επίσης χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στον καθένα. Οι δικαστές αποφάσισαν να μην αναστείλουν τις ποινές, αλλά να τις μετατρέψουν προς 5 ευρώ, ημερησίως, ενώ η έφεση αποφασίστηκε να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οι κατηγορούμενοι δημοσιοποίησαν τρία βίντεο και τέσσερις φωτογραφίες της Χριστίνας Ορφανίδου, υλικό το οποίο είχε ο 30χρονος από την περίοδο που διατηρούσε δεσμό με την 37χρονη. Όταν χώρισαν το 2018, ο ίδιος έστειλε το υλικό στην 26χρονη και εκείνη με τη σειρά της το έστειλε σε άτομα από το περιβάλλον της Ορφανίδου.

Επιπλέον, το υλικό αναρτήθηκε και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από ψεύτικο προφίλ της 26χρονης, το οποίο ακολουθούσαν περισσότεροι από 30.000 χρήστες. Μάλιστα, στις αναρτήσεις έκανε υβριστικά σχόλια για την Ορφανίδου.

Οι δύο κατηγορούμενοι ομολόγησαν τις πράξεις τους και ζήτησαν συγγνώμη από την πρώην παίκτρια ριάλιτι. Ο 30χρονος υποστήριξε ότι την περίοδο εκείνη βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσε, ενώ η 26χρονη μέσω του δικηγόρου της (δεν παρέστη γιατί βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως ισχυρίστηκε)  υποστήριξε ότι δεν ήθελε να εκδικηθεί την 37χρονη, αλλά ήθελε να κλονίσει τη σχέση που διατηρούσε η εγκαλούσα με τον πρώην σύντροφό της.

«Καταστράφηκε η ζωή μου»

Στην κατάθεσή της, η Χριστίνα Ορφανίδου υποστήριξε ότι με τον κατηγορούμενο διατηρούσαν δεσμό για 2,5 χρόνια, μέχρι τα τέλη του 2016. Η ίδια δέχτηκε να καταγράψουν προσωπικές τους στιγμές: «Μία ερωτευμένη γυναίκα, πείθεται εύκολα» σχολίασε η ίδια, ενώ στη συνέχει εξήγησε ότι μετά την κρίση στη σχέση τους, εκείνος άρχισε να την απειλεί.

«Καταστράφηκε η ζωή μου, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση (…) Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί» είχε πει η ίδια σε παλαιότερες συνέντευξεις της, ενώ για τις προσπάθειές της να κατεβάσει το βίντεο είχε αναφέρει: «Δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο (…) Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναίκα, στέλνουν προτάσεις με αμοιβή… Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This