Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι – Η νταντά μητέρα του τον κάλυπτε

Η φρίκη του παιδιού αποκαλύφθηκε από τις ζωγραφιές

Must Read

Μπορεί οι Αρχές να έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο, ο ίδιος ωστόσο κυκλοφορεί ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα κληθεί σε απολογία.

Στο Αγρίνιο η τοπική κοινωνία έχει «παγώσει» μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, αφού ο 28χρονος είναι γιος γνωστού επιστήμονα και το παιδάκι που έπεσε θύμα του, είναι τέκνο γιατρού. Ανάμεσα στις δύο οικογένειες είχαν αναπτυχθεί φιλικοί δεσμοί και η μητέρα του 28χρονου είχε αναλάβει να προσέχει το μικρό παιδί.

Κανένας δεν φανταζόταν την φρίκη που θα ερχόταν στο φως, με τους γονείς να διαπιστώνουν ότι ο γιος της φίλης τους ασελγούσε στο παιδί και η νταντά μητέρα του τον κάλυπτε.

Τα όσα βίωνε το 4χρονο αγοράκι ξεκίνησαν να αποκαλύπτονται μέσα από τις ζωγραφιές του. Μάλιστα, οι γονείς απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο μικρούλης είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου το περασμένο καλοκαίρι και η υπόθεση μεταβιβάστηκε στο στρατοδικείο Ιωαννίνων, καθώς ο 38χρονος ήταν φαντάρος. Ακολούθησε εξέταση του 4χρονου από πραγματογνώμονες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το φρικτό γεγονός.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος εκείνη την περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής και υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε κοντινή περιοχή. Έτσι μπορούσε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του η οποία εργαζόταν ως νταντά στο σπίτι του γιατρού προσέχοντας το μικρό αγοράκι. Παράλληλα προκαλεί αποτροπιασμό το γεγονός ότι η μητέρα του όχι μόνο είχε αντιληφθεί τις αρρωστημένες πράξεις του γιου της, αλλά τον κάλυπτε κιόλας!

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου κατά την διάρκεια ενημέρωσης για τις 200 μαρτυρίες κακοποίησης που καταγράφηκαν στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας:

«Πρόκειται για αγοράκι τεσσάρων ετών. Το αγοράκι αυτό, τα πρωινά, έμενε στο σπίτι του με μία κυρία 52 ετών, την νταντά του. Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μία απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές. Τελικά, αποδείχθηκε -έπειτα από καιρό- ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων χρόνων αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί, για να μη μιλήσει. Τελικά, η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν την νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This