Τραγωδία στην Λευκάδα: Λάτρης της φύσης ο 75χρονος που βρέθηκε νεκρός μαζί με την γυναίκα του

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανίου

Must Read

Θλίψη επικρατεί από σήμερα το πρωί στην Λευκάδα από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι ανακαλύφθηκε νεκρό σε χαράδρα στην περιοχή Πόντη το ζευγάρι των ηλικιωμένων που αγνοούνταν από χθες, ο 75χρονος Μπάμπης Λάζαρης και η 73χρονη σύζυγός του, Κατερίνα. 

Μιλώντας για το άτυχο ζευγάρι στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας Αθανίου της Λευκάδας, Παναγιώτης Κορφιάτης είπε χαρακτηριστικά «σήμερα του Αγίου Γερασίμου περιμέναμε να γινόταν ένα θαύμα. Κρίμα πραγματικά. Συνταξιούχοι ήταν, καλοί άνθρωποι. Εργάζονταν και οι δύο για χρόνια στην γεωργική υπηρεσία και ήταν γνωστοί σχεδόν σε όλο το νησί».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κορφιάτης, ο 75χρονος ήταν λάτρης της εξοχής και των βουνών. «Ανέβαζε φωτογραφίες με τοπία, λάτρευε τα βουνά, του άρεσε να τα γυρίζει», είπε. Ο ηλικιωμένος συνήθιζε να πηγαίνει συνέχεια στο χωριό Αθάνι για μέλι. «Ο Μπάμπης ερχόταν συνέχεια εδώ για το μέλι, ασχολιόταν και παλιότερα με την μελισσοκομία, ήξερε και πήγαινε συχνά στον ξάδερφό μου για μέλι», ανέφερε ο ίδιος. Ο 75χρονος ήταν συνταξιούχος γεωπόνος και εργαζόταν, μαζί με τη σύζυγό του, στη Διεύθυνση Γεωργίας στη Λευκάδα.

Ο άτυχος 75χρονος

Το ζευγάρι ξεκίνησε χθες να πάει στο χωριό Αθάνι για να αγοράσουν μέλι. Ωστόσο, δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. Άμεσα η οικογένεια του ζευγαριού ξεκίνησε να τους ψάχνει. Σήμερα το πρωί οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε δύσβατο σημείο (σε χαράδρα 150 μέτρων) στην περιοχή της Πόντης (σ.σ. στη Βασιλική), εκεί που ήταν και το τελευταίο στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων.

Λευκάδα χαράδρα

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr στη χαράδρα της περιοχής, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού, κατέβηκαν πυροσβέστες και εθελοντής πυροσβέστης και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και το ΙΧ είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This