Θρασύτατοι διαρρήκτες «χτύπησαν» πέντε μαγαζιά μέσα σε ένα βράδυ!

«Μπούκαραν» σε καφετέριες, ταβέρνες και εμπορικά καταστήματα

Must Read

«Φύλλο και φτερό» έκαναν άγνωστοι πέντε μαγαζιά στο χωριό Πετροκέρασα, του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, καθώς πραγματοποίησαν μπαράζ διαρρήξεων χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr οι θρασύτατοι διαρρήκτες έκαναν «επιδρομή» στο χωριό, μπουκάροντας σε καφετέριες, ταβέρνες και εμπορικά καταστήματα του χωριού και αρπάζοντας τις εισπράξεις.

Η λεία των δραστών αγγίζει τις 3.000 ευρώ, με τους καταστηματάρχες να υποστηρίζουν πως ακόμη σοβαρότερη είναι η ζημιά από το «βομβαρδισμένο» τοπίο που άφησαν πίσω τους, καθώς έσπασαν πόρτες, τζάμια, ντουλάπια και ταμειακές μηχανές. Μάλιστα, από την μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε οι… γλάστρες των μαγαζιών! Έρευνες για το συμβάν διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Ζαγκλιβερίου.

  • Δείτε φωτογραφίες από τα «κατορθώματα» των δραστών:

*πηγή φωτο: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This