Κόντεψε να του ‘ρθει κόλπος, όταν έλαβε κλήση… 60 χιλιάδων ευρώ!

Η απάντηση του δήμου ήταν πως είναι λάθος του συστήματος!

Must Read

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Λάρισα, με έναν νεαρό οδηγό που παραλίγο να του ‘ρθει κόλπος, όταν ενημερώθηκε ότι για μια κλήση χρωστάει το ποσό των… 60 χιλιάδων ευρώ!

Την περασμένη Παρασκευή έλαβε την «λυπητερή» με ένα e-mail από την οικονομική υπηρεσία της Π.Ε Λάρισας. Με αυτό τον καλούσαν να πληρώσει το εξωφρενικό πρόστιμο, για τροχονομική παράβαση που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2020, αναφέροντας μάλιστα ότι «ειδάλλως ο Δήμος θα προβεί στη λήψη αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη αυτών».

Η κλήση που του έκοψαν τον Ιούλιο του 2020 ήταν 100 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις έφτασε στα 119,17 ευρώ. Τότε ο νεαρός οδηγός δεν το πλήρωσε, καθώς σύμφωνα με το larissanet.gr, του συνέβη ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός και η κλήση με τις προσαυξήσεις και τα λοιπά… παρελκόμενα είχε φτάσει τα 1.482, 68 ευρώ.

Έλα όμως που ο Δήμος το έβγαλε 60.000 ευρώ! Και όταν πήρε τηλέφωνο στην αρμόδια υπηρεσία για να δει τι συνέβη, τον ενημέρωσαν ότι ξέρουν την υπόθεση, δεν είναι ο μοναδικός και ότι «είναι λάθος του συστήματος και έχει συμβεί… σε πολλούς ακόμη»!

Αν και όμως έχει συμβεί σε πολλούς ακόμη, ουδείς αρμόδιος έσπευσε να διορθώσει το λάθος, ώστε να μην έρχεται ντουβρουτζάς στον κόσμο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This