«Κλαίμε όλοι»… Σοκ και θρήνος στη Δράμα μετά την αυτοκτονία του 35χρονου αστυνομικού

«Τι να περιμέναμε; - Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας» - Σήμερα η κηδεία του Χρήστου Ν.

Must Read

«Παγωμένοι» και σοκαρισμένοι είναι άπαντες στην κοινωνία της Δράμας μετά την είδηση ότι ο 35χρονος αστυνομικός Χρήστος Ν. που υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου, αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο πριν ξεκινήσει τη βάρδιά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αυτόχειρας οδήγησε μέχρι τα Μαυρόβατα και με το υπηρεσιακό του όπλο έβαλε τέρμα στη ζωή του. Τη σορό του βρήκαν συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τον Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Δράμας σήμερα (26/10) στις 16:30.

Κανείς δεν έχει να πει κάτι άσχημο για τον 35χρονο και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με συγγενείς και φίλους να βασανίζονται με το γιατί έκανε αυτό που έκανε, καθώς δεν είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας»

Ο δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιαόγλου, είπε στο protothema.gr πως ο 35χρονος δεν ήταν παντρεμένος και ζούσε στη Δράμα: «Ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, ήσυχος, που προφανώς δεν άντεξε κάποια κατάσταση την οποία ζούσε. Στο άκουσμα της είδησης είδα ανθρώπους που τον γνώριζαν εδώ στο Παρανέστι να δακρύζουν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά τα γνωρίζουμε γιατί βγαίνουν στο χωριό, παίρνουν τον καφέ τους, μιλάμε μαζί τους. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Από την πλευρά του, ένας από τους συναδέλφους του Χρήστου Ν., δακρυσμένος, σχολίασε για τον αναπάντεχο χαμό ότι κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει:

«Κολλητοί του φίλοι και κουμπάροι έπεσαν από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως που να προϊδέαζε αυτό που θα ακολουθήσει. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας. Σαστισμένοι είμαστε. Εγώ τρέμω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κλαίμε όλοι. Χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Μιλάμε για έναν άριστο επαγγελματία, πάντα πρώτο στη δουλειά, πρώτο σε όλα. Ήταν αγαπητός σε όλους. Τι να περιμέναμε; Ήταν το παιδί που το βλέπεις και είναι με το χαβαλέ και με την πλάκα του μόλις σου μιλήσει».

Άλλος συνάδελφος του αυτόχειρα, που γνωρίζει και την οικογένειά του (σ.σ. ο πατέρας του συνταξιούχος αστυνομικός, η μητέρα του ασχολείται με την αυτοδιοίκηση), είπε στο protothema.gr: «Δεν ξέρω τι πίεση μπορεί να είχε το παιδί αλλά έδειχνε ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, με διάθεση για δουλειά, με κέφι, ασχολούνταν και με τον αθλητισμό».

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο

Ο 35χρονος αστυνομικός, παρέα με φίλους του, είχαν φτιάξει το καλοκαίρι μια ποδοσφαιρική ομάδα, τον Πήγασο και όπως λένε όσοι συμμετείχαν στην ίδρυση, ονειρεύονταν να την ανεβάσουν κατηγορία…

Σύμφωνα με το insport.gr ο Χρήστος ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας και μάλιστα λίγες ημέρες πριν, στις 22 Οκτωβρίου στον αγιασμό, δεν έδειχνε κανένα σημάδι προβληματισμού. Ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος στο τραπέζι που ακολούθησε.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, η οποία αποφάσισε την αναβολή όλων των σημερινών αγώνων.

www.insport.gr

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This