Κολωνός: Σε «ανώτατο πολιτειακό παράγοντα» υπηρετούσε ο αστυνομικός που άπαντες «κρύβουν»

Οργή και σοβαρά ερωτηματικά για την «προνομιακή» μεταχείριση

Must Read

Είναι πραγματικά ανεξήγητος και εξοργιστικός ο τρόπος αντιμετώπισης του αστυνομικού που ταυτοποιήθηκε όχι μόνο ως συνομιλητής του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό, αλλά φέρεται να «αντάλλασσε» μαζί του και πορνογραφικό υλικό, γεγονός φυσικά που συνιστά πορνογραφία ανηλίκων.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός λοιπόν όχι μόνο δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αλλά με τα τέθηκε σε θέση μερικά χιλιόμετρα από την ΓΑΔΑ όπου υπηρετούσε, πάλι στο κέντρο της Αθήνας!

Έχουμε λοιπόν έναν ένστολο, ο οποίος μάλιστα υπηρετούσε σε νευραλγικές για τη δημόσια ασφάλεια θέσεις, που όχι απλώς παρενοχλούσε ένα παιδί, αλλά εμπλέκεται πλέον σύμφωνα με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, σε διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Αυτά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, χωρίς να αποκλείεται η περαιτέρω εμπλοκή του στην σκοτεινή υπόθεση του Κολωνού.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπροπούλου ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπήρξε συνδικαλιστής αλλά και φρουρός «πολιτειακού παράγοντα», εγείρει τις υποψίες για «προνομιακή μεταχείριση», γεγονός αδιανόητο για την δράση του.

Είναι μάλιστα ο δεύτερος άνδρας της φρουράς του «πολιτειακού παράγοντα», ο οποίος εμπλέκεται σε σοβαρή ποινική υπόθεση. Είχε βέβαια αποχωρήσει από την συγκεκριμένη θέση πριν από κάποιους μήνες και είχε μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ.

Ο συγκεκριμένος «πολιτειακός παράγοντας» μάλιστα εσχάτως είχε επιδείξει και μία α λά καρτ «ευαισθησία» σε παρόμοια ζητήματα, αφού ενώ συμπαραστάθηκε ανοιχτά στην Σοφία Μπεκατώρου, δεν έπραξε το ίδιο για τα θύματα του Λιγνάδη.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία (μαζί με μηνύσεις και αγωγές) που έκανε ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι άλλος αστυνομικός, ο οποίος εμφανιζόταν ως «Εισαγγελέας» ενώ υπηρετούσε στην φρουρά του ίδιου «πολιτειακού παράγοντα», κατάφερε να του πάρει 545.000 ευρώ και ένα ρολόι Rolex, το οποίο προοριζόταν υποτίθεται για τον «πολιτειακό παράγοντα». Ο χρηματισμός έγινε προκειμένου να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα φίλος του συγκεκριμένου ομογενή.

Ο αστυνομικός επιμένει πως δεν ήταν αυτός ο ηθικός αυτουργός της απάτης και πως διαθέτει αποδείξεις για τα λεγόμενα του. Ο «πολιτειακός παράγοντας» φυσικά αρνείται κάθε εμπλοκή, ενώ δεν έχει προκύψει κάποια σύνδεση με άλλες σκανδαλώδεις πολιτογραφήσεις που φέρουν την υπογραφή του «πολιτειακού παράγοντα» και προκάλεσαν αίσθηση.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπροπούλου.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This