Τραγωδία στην Ευρυτανία: Βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικός που είχε χαθεί

Must Read

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 42χρονο αστυνομικό, που αγνοείτο στην Ευρυτανία, αφού τελικά εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική, η σορός του βρέθηκε στην Τρύπα Ταρτάνας της Ευρυτανίας και ανασύρθηκε. Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετoύσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την Ευρυτανία για διάφορες εργασίες. Από εκεί κατάγεται η σύζυγός του.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβλημάτιζε το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Το βάθος της «τρύπας» ξεπερνάει τα 50 μέτρα, και τελικά ο αστυνομικός δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This