Βγήκαν τα μαχαίρια σε πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου στην Λάρισα

Must Read

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο στο Συκούριο της Λάρισας, όταν εκτυλίχθηκε αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο παρέες, με αποτέλεσμα να βγουν τα μαχαίρια.

Το άγριο περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν οι παρέες που διασκέδαζαν στο ίδιο κέντρο βγήκαν από αυτό για να μπουν στα αυτοκίνητά τους, τα οποία είχαν παρκάρει στο πάρκινγκ. Ξαφνικά, ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί και οι επιβάτες του ενός οχήματος επιτέθηκαν σε αυτούς του άλλου. Μάλιστα, ένας από αυτούς τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά έναν 29χρονο, ενώ ένας άλλος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν 26χρονο.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την επίθεση εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και διερευνούν τα κίνητρά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This