Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση 27χρονης στη Θέρμη – Υπέκυψε στα τραύματά της

Δρόμο-«καρμανιόλα» χαρακτηρίζουν το σημείο κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής

Must Read

Ανήμερα 28ης Οκτωβρίου έχασε τη ζωή της μια 27χρονη κοπέλα, η οποία χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, έχοντας μόλις κατεβεί από λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στο δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη και στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, στο οποίο «αποτυπώθηκε» η στιγμή της παράσυρσης της άτυχης κοπέλας και το οποίο μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως μπορούμε να δούμε στο εν λόγω βίντεο, το λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στο οποίο επέβαινε η 27χρονη κατευθύνεται προς τη στάση όπου αποβιβάστηκε. Δευτερόλεπτα μετά διακρίνεται το αυτοκίνητο που την παρέσυρε να σταματάει λίγο πιο πέρα και τον 69χρονο οδηγό του να βγαίνει και να πηγαίνει τρέχοντας προς το μέρος του βαριά τραυματισμένου κοριτσιού. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα…

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής ξεσηκώθηκαν για άλλη μια φορά για το σημείο όπου συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο, χαρακτηρίζοντάς το δρόμο-«καρμανιόλα», καθώς μόνο την τελευταία δεκαετία έχουν σημειωθεί σε αυτόν τουλάχιστον τέσσερα τροχαία δυστυχήματα.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This