Αμαλιάδα: Πα(τέρας) έστειλε την 13χρονη κόρη του στο χειρουργείο λόγω του ξύλου που της έδινε!

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του ξεσπάσματος του πατέρα

Must Read

Ένα νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έχει γίνει θέμα συζήτησης από την Δευτέρα  σε ολόκληρη την Αμαλιάδα. 

Η είδηση άρχισε να γίνεται γνωστή ότι την Δευτέρα ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης με τραύματα στο πρόσωπο και τα μάτια.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από την μητέρα του κοριτσιού, τα τραύματα αυτά ήταν αποτέλεσμα του απίστευτου θυμού του 34χρονου πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος το χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τα γυαλιά που φορούσε και να της προκαλέσει σοβαρά τραύματα στα μάτια!

Μάλιστα, ο τραυματισμός της μικρής ήταν αρκετά σοβαρός καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί ακόμα και σε χειρουργείο! Τώρα το κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που βίωσε.

Σύμφωνα με το protinews.com, αμέσως μετά το περιστατικό, η μητέρα κατήγγειλε το αποτρόπαιο γεγονός στις αρχές και υπέβαλλε μήνυση. Με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο 34χρονος πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This