Πρωτοφανές συμβάν σε σχολείο στα Χανιά: Γυμναστής έπιασε από το λαιμό μαθητή!

Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε την Τρίτη ένα σχολείο στα Χανιά της Κρήτης. Ένας 65χρονος γυμναστής έπιασε από το λαιμό έναν 12χρονο μαθητή, για άγνωστη αιτία!

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Το παιδί περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στη μητέρα του η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών στα Χανιά ο 65χρονος γυμναστής βρέθηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Το περίεργο είναι ότι την ίδια μέρα ένας άλλος γυμναστής έβρισε μαθητή σε χωριό του Ηρακλείου! Σε αυτή την περίπτωση, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στη μηνυτήρια αναφορά του, ο 52χρονος δάσκαλος έβρισε τον γιο του. Ο γυμναστής αναζητήθηκε από την αστυνομία τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι του ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του ενώ  το αυτόφωρο παρήλθε στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This