Οι στιγμές τρόμου της 20χρονης στη Νίκαια: «Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έδωσε δύο μπουνιές στο ίδιο μάτι»

Ο 28χρονος που αποπειράθηκε να τη βιάσει και την ξυλοκόπησε, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το έκανε γιατί… χώρισε με την κοπέλα του!

Must Read

Η σύλληψη του 28χρονου που προσπάθησε να βιάσει μια 20χρονη στη Νίκαια και όταν εκείνη αντιστάθηκε την ξυλοκόπησε στο κεφάλι, ήταν ένας ακόμη σοκαριστικός κρίκος στην αποτρόπαιη αλυσίδα εγκλημάτων που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση, με τον 28χρονο Αλβανό να την ακολουθεί και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει με σκοπό να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του.




Η 20χρονη όμως πάλεψε και άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» και τότε ήταν που ο δράστης άρχισε να τη γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Ευτυχώς μια γειτόνισσα άκουσε τις κραυγές και φώναξε, τρομάζοντας τον 28χρονο ο οποίος έφυγε τρομαγμένος, ωστόσο, οι αστυνομικοί λίγο αργότερα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, με τον δράστη να έχει κατεβασμένο το φερμουάρ του…

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι… χώρισε με την κοπέλα του και αυτό τον ώθησε να προσπαθήσει να βιάσει την 20χρονη και πως η συμπεριφορά του αυτή ξεκίνησε όταν έμαθε ότι η κοπέλα του τον απάτησε!




Η περιγραφή-σοκ

Η 20χρονη, η οποία έχει πρησμένο πρόσωπο, ενώ το μάτι της είναι σχεδόν κλειστό, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ ούτε να φάω» και περιέγραψε στο Open τις στιγμές φρίκης που έζησε:

«Ήταν βράδυ Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, μία παρά, καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι και αυτός κρυβόταν για να μην τον δω. Εγώ όπως καταλαβαίνετε έφυγα από το σημείο και ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου κλείνει το στόμα. Αρχίσαμε να παλεύουμε, φώναξα “βοήθεια” και αυτός τότε με χτύπησε στο κεφάλι. Βγήκε μία γειτόνισσα ευτυχώς και του φώναξε “τι κάνεις εκεί, τι κάνεις εκεί”, τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Έτρεξα από πίσω του αλλά δεν τον πρόλαβα μετά, δεν είχα άλλες δυνάμεις, κάλεσα σε βοήθεια κάποιους γείτονες».

Σε ερώτηση για το αν ήξερε τον δράστη, η νεαρή κοπέλα απάντησε: «Όχι, ήταν της γειτονιάς, γνωστός, έμενε πολύ κοντά στο σπίτι μου».




«Βοήθεια μην ξανάρθει…»

Το Star μετέδωσε ένα βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η αγωνιώδης προσπάθεια της 20χρονης, αφού έχει ξεφύγει από τα χέρια του 28χρονου, φωνάζοντας «βοήθεια, βοήθεια σας παρακαλώ με ακούτε; Ανοίξτε μου, βοήθεια μην  ξανάρθει» και χτυπώντας τις πόρτες των σπιτιών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά διερευνάται η συμμετοχή του 28χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες από τις φυλακές Γρεβενών -έχοντας εκτίσει ποινή για το αδίκημα του βιασμού (σεξουαλική επίθεση το 2018 στη Θεσσαλονίκη) – και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.

«Της έχει κατεβάσει όλο το μάτι»

Η μητέρα της 20χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 μέσα από το νοσοκομείο όπου η νεαρή λαμβάνει φροντίδα για το χτύπημα στο μάτι το οποίο είναι πολύ άσχημο:

«Είμαι στο νοσοκομείο τώρα, όχι δεν είναι καλά η κόρη μου. Θα την πάω ξανά. Της έχει κατεβάσει όλο το μάτι. Της το έχουν κλείσει. Τη χτύπησε πάρα πολύ. Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έδωσε δύο μπουνιές στο ίδιο μάτι. Έπιασε τα μαλλιά της και τον αυχένα και την έβαλε στο δρόμο κάτω και την χτύπησε 2-3 φορές».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This