«Δολοφόνε που πας;» – Βίντεο με τον οδηγό που παρέσυρε τη φιλόλογο, την σκότωσε και την εγκατέλειψε

Προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Must Read

Το φως της δημοσιότητας «βλέπει» βίντεο-ντοκουμέντο με τον οδηγό που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε μια 68χρονη φιλόλογο την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο του Πειραιά.

Η γυναίκα είχε κατέβει από το αυτοκίνητό της για να αγοράσει κάτι από το περίπτερο προτού επιστρέψει στο σπίτι της, ωστόσο αυτές ήταν και οι τελευταίες της στιγμές.

Ένα Ι.Χ. που ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σβησμένα φώτα, την χτύπησε και την εκσφενδόνισε στον αέρα. Ο οδηγός όχι απλά δεν φρέναρε, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα σκληρές. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο «πάγωσαν». 

«Όπως είδατε κοιτάει δεξιά και αριστερά αν έρχεται αυτοκίνητο. Τον βλέπει τελευταία στιγμή με κλειστά φώτα. Κάνει ένα βήμα πίσω κι αυτός λες και ήθελε να την πετύχει ρε παιδί μου. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να συμβαίνει;» δήλωσε στην εκπομπή Live News η αδερφή του συντρόφου της 68χρονης.

«Κοιτάζει δεξιά κοιτάζει αριστερά, δεν υπήρχε αυτοκίνητο και πάει να περάσει και βλέπει ξαφνικά έναν σίφουνα, έναν εγκληματία. Να έρχεται με κλειστά φώτα κατά πάνω της και κάνει ένα βήμα πίσω όπως βλέπετε στο βίντεο. Αν έκανε δύο βήματα πίσω… αλλά δεν πρόλαβε γιατί ήταν παρκαρισμένο αυτοκίνητο πίσω της. Κι αυτός πήγε σύριζα δηλαδή την πετάει, την εγκαταλείπει και φεύγει ανενόχλητος. Δηλαδή αυτό του ‘γντουπ’ δεν τον έβγαλε από την πορεία του;» διερωτάται.

Κάποιοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ενώ άλλοι τον φώναζαν «δολοφόνο»: «Κι ένα μηχανάκι τον ακολούθησε από πίσω. Αυτός ανέβηκε την Γρηγορίου Λαμπράκη από το Πασαλιμάνι και έφυγε. Τρέχανε από πίσω του, έτρεχε ένα μηχανάκι και του φώναζαν όλοι ‘δολοφόνε πού πας’»; περιέγραψε.




Δύο ώρες μετά η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο. Μετά από 24 ώρες, ο οδηγός παρουσιάστηκε στις αρχές.

«Του έκαναν αλκοτέστ αλλά μετά 24 ώρες πιάνει το αλκοτέστ; Μου είπαν βέβαια ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Μα ένας οικογενειάρχης σκέφτεται ότι το παιδί του μπορεί να περάσει απέναντι και να το σκοτώσει κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει, τι ήταν πιωμένος;».

Μάλιστα, σύμφωνα με συγγενή της άτυχης γυναίκας, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο: «Υπάρχει στης Δευτέρας Μεραρχίας που έρχεται από το λιμάνι μια ανηφόρα, μια ανηφορίτσα. Οι περισσότεροι λοιπόν για να προλάβουν το φανάρι αναπτύσσουν ταχύτητα και περνούν την Ηρώων Πολυτεχνείου σφαίρα».

Δείτε επίσης: Συνελήφθη 47χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζή στον Πειραιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This