Διπλό σοκ με τροχαία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος-Σοβαρά τραυματισμένη 25χρονη

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στους δρόμους

Must Read

Την ζωή του έχασε σήμερα τα ξημερώματα ένας 19χρονος στην Καλαμαριά. 

Ο νεαρός κινούνταν με την μηχανή του στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, περίπου στις 1:30, όταν συγκρούστηκε με το όχημα ενός 22χρονου. Ο τελευταίος και ο συνοδηγός του τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ χθες το βράδυ, σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκαν συνολικά 3 άτομα, εκ των οποίων μια 25χρονη σοβαρά, σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο ύψος του Δρυμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά ένας 44χρονος και ένας 25χρονος και σοβαρά μια 25χρονη η οποία ήταν συνεπιβάτιδα στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για το ενδεχόμενο απεγκλωβισμού, αλλά εν τέλει δεν χρειάστηκε η συνδρομή τους.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Δείτε φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This