Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το «Ελ. Βενιζέλος» και η εμπλοκή της CIA για ύποπτο Άραβα

Η μία πτήση πήρε εντολή να επιστρέψει πίσω και η δεύτερη να προσγειωθεί άμεσα - Εξονυχιστικός αστυνομικός έλεγχος στους επιβάτες που έβγαλαν μέχρι και τα παπούτσια τους

Must Read

Ένα πραγματικό θρίλερ έζησαν στον «αέρα» οι επιβάτες δυο πτήσεων της Emirates από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι.

Η CIA έδωσε πληροφορίες αναφέροντας ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος Άραβας. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στο αεροδρόμιο. Αποτέλεσμα  η πτήση ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι δεν πρόλαβε να απογειωθεί και την ώρα που το Boeing 777 βρισκόταν σε διαδικασία τροχοδρόμησης, καθηλώθηκε πριν απογειωθεί.

Όσον αφορά στη δεύτερη, την πτήση ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη, ενώ είχε ήδη απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία, ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα. Όμως ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους. Έτσι το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα, από όπου ξεκίνησε το δρομολόγιό του.

Χαρακτηριστική είναι η πορεία που ακολούθησε το αεροσκάφος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την εφαρμογή flight radar.

Η πτήση ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι

Θα έχουν να την θυμούνται αυτή την πτήση, όσοι επιβιβάστηκαν στην ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι. Αφού μπορεί το αεροσκάφος να τροχοδρόμησε στον διάδρομο απογείωσης, όμως πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο κυβερνήτης ειδοποίησε τους επιβάτες ότι έπρεπε να επιστρέψει πίσω λόγω τεχνικού προβλήματος.

Φυσικά δεν υπήρξε κανένα τεχνικό πρόβλημα, αλλά οι πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για τον ύποπτο Άραβα. Έτσι όταν το αεροσκάφος έφτασε στον χώρο στάθμευσης, οι επιβάτες κλήθηκαν να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί όλες τις αποσκευές τους.

Σε ανάλογες περιπτώσεις οι επιβάτες απλά πηγαίνουν στην αίθουσα αναμονής. Σε αυτή την περίπτωση οι δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο των επιβατών, τους οποίους υποχρέωσαν να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This