Τραγωδία με 6χρονη στην Θεσσαλονίκη: Είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας της- Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να την μεταφέρει!

Must Read

Μεγάλη είναι η θλίψη που έχει σκεπάσει από χθες τον Σοχό Θεσσαλονίκης από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι ένα 6χρονο κορίτσι «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε στο newsit.gr, πως το πένθος στην οικογένεια μοιάζει ατελείωτο καθώς πέρυσι αυτοκτόνησε ο πατέρας της μικρής! Επίσης, λέει ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο να μεταφέρει την μικρή στην Θεσσαλονίκη καθώς η περιοχή διαθέτει μόνο ένα που ήταν απασχολημένο!

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι.Ένα τόσο μικρό κορίτσι να φεύγει τόσο άδικα. Η οικογένεια του κοριτσιού μένει εδώ στο χωριό μας και είναι ήδη πονεμένη από πριν, καθώς ο πατέρας του παιδιού αυτοκτόνησε πριν απο περίπου ένα χρόνο. Ατελείωτος ο πόνος στην οικογένεια και τότε. Και τώρα έφυγε και το παιδάκι. Πως θα το αντέξει η μητέρα και αυτό τώρα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Το κοριτσάκι είχε περάσει κορονοϊό κάπου στα τέλη του καλοκαιριού και είχε γίνει καλά. Τώρα έγινε αυτό και δυστυχώς έφυγε απο τη ζωή. Μόνο οι γιατροί μπορούν να βρούν αν έχει σχέση αυτό ή οχι βέβαια. Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Χθες μολις το παιδί άρχισε να έχει πρόβλημα, η μητέρα του κάλεσε γρήγορα το ασθενοφόρο».

Ωστόσο,όπως κατήγγειλε ο ίδιος,  «δεν υπήρχε ασθενοφόρο να πάρει το κορίτσι και να το μεταφέρει. Το Κέντρο Υγείας Σοχού διαθέτει μόνο ένα ασθενοφόρο. Μπορεί να προλάβει τους ασθενείς όταν υπάρχει παραπάνω απο ένα περισταστικό ταυτόχρονα;».

Όταν η μητέρα είδε ότι δεν ερχόταν ασθενοφόρο πήρε το παιδί και έτρεξε μόνη της στο Κέντρο Υγείας και μετά πάλι μόνη της το μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

Δείτε επίσης: Θρήνος: 6χρονη έπαθε δυο φορές ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιπποκράτειο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This