Ο χειμώνας ήρθε: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Φλώρινα, Τρίκαλα και Καϊμακτσαλάν

Must Read

Κοντεύουμε πλέον στα μέσα Νοεμβρίου και αν και σε αρκετές περιοχές ο καιρός είναι καλός σε άλλες ο χειμώνας στέλνει τα «μηνύματά» του πως είναι προ των πυλών.

Ήδη, τα πρώτα χιόνια άρχισαν να πέφτουν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου στη Φλώρινα, με τις εικόνες που δημιουργεί το άσπρο τοπίο να είναι μοναδικές.Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ξεκινήσει η κίνηση από τους επισκέπτες οι οποίοι, ωστόσο,λόγω των καιρικών συνθηκών πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Παράλληλα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του meteolive.gr, στο καταφύγιο του Κόζιακα στα Τρίκαλα από τις 8 το πρωί το χιόνι έπεφτε αρκετά πυκνό με αποτέλεσμα να το «στρώσει».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τα ξημερώματα υπάρχει έντονη χιονόπτωση στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, στο Καϊμακτσαλάν και οι χιονοδρομικές πίστες γέμισαν χιόνι, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους επισκέπτες και τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This